USD34,25
EURO37,51
JPY0,231500
RUB0,357800
GBP44,78
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.919,93
BTC62.799,55
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Apple Söylentisi Solana’yı (SOL) Uçurdu: Fiyat %2,79 Yükseldi!

Apple Söylentisi Solana’yı (SOL) Uçurdu: Fiyat %2,79 Yükseldi!

Apple Söylentisi Solana'yı (SOL) Uçurdu: Fiyat %2,79 Yükseldi!
Apple Söylentisi Solana'yı (SOL) Uçurdu: Fiyat %2,79 Yükseldi!
service

Kripto para piyasasında genel bir toparlanma yaşanırken, Solana (SOL) son günlerde sosyal medya duyarlılığında önemli bir artış yaşadı. Apple’ın Solana Blockchain’i üzerinde bir proje geliştirdiği söylentileri, yatırımcılar arasında heyecan yarattı ve SOL’un fiyatını yukarı yönlü etkiledi.

Solana Sosyal Medyada Öne Çıkıyor

Santiment verilerine göre 11 Ekim’de Solana’ya yönelik sosyal medya yorumlarında her 1 olumsuz yoruma karşılık 5 olumlu yorum yapıldı. Bu, son üç hafta içerisindeki en yüksek olumlu duyarlılık seviyesini gösteriyor. Yatırımcılar, Apple’ın SOL ekosistemine entegre olabileceği olasılığına odaklanırken, Bitcoin ve Ethereum toplulukları daha nötr bir tavır sergiliyor.

Apple Söylentisi Solana'yı (SOL) Uçurdu: Fiyat %2,79 Yükseldi!

Apple Söylentileri Yatırımcıları Heyecanlandırdı

Piyasada dolaşan “Apple, Solana Blockchain’i üzerinde çalışıyor” söylentisi, Solana topluluğunda bir hype etkisi yarattı. Ancak bu söylentiler henüz resmi olarak doğrulanmamış olması risk faktörünü de beraberinde getiriyor.

Solana Sosyal Medyada Öne Çıkıyor

Sosyal medyada, Apple’ın Solana ağına yapacağı potansiyel katkılar üzerine birçok spekülasyon yapılırken, bazı analistler fiyatın bu söylentilere bağlı olarak şişebileceği konusunda uyarıda bulundu.

Kripto paraların fiyatlarının büyük ölçüde sosyal medya hareketlerine bağlı olarak şekillendiği göz önünde bulundurulduğunda, Solana’nın bu kısa vadeli yükselişi yakından ve dikkatle takip edilmeli. Önümüzdeki günlerde Apple söylentilerinin doğruluğu ve SOL’un fiyatının bu gelişmeler karşısında nasıl hareket edeceği merak konusu. Bu haberin hazırlandığı sırada SOL, son 24 saatte yüzde 1,04 yükselişle 147,66 dolardan işlem görüyor. Veriler altcoin’in fiyatının son 7 günde yüzde 2,79 yükseldiğini ortaya koyuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir