USD34,26
EURO37,42
JPY0,231100
RUB0,353700
GBP44,86
EURO/USD1,09
BIST8.752,50
GR. ALTIN2.923,71
BTC65.735,23
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul’da Milyarlık Arsa Sahibi Aranıyor! 10 Yıldır Bulunamayan Mirasçıların Son Tarihi Yaklaştı

İstanbul’da Milyarlık Arsa Sahibi Aranıyor! 10 Yıldır Bulunamayan Mirasçıların Son Tarihi Yaklaştı

İstanbul'da Milyarlık Arsa Sahibi Aranıyor! 10 Yıldır Bulunamayan Mirasçıların Son Tarihi Yaklaştı
İstanbul'da Milyarlık Arsa Sahibi Aranıyor! 10 Yıldır Bulunamayan Mirasçıların Son Tarihi Yaklaştı
service

İstanbul’un en değerli bölgelerinden birinde, plazalar arasında kalan bir kavşak, milyarlık değeriyle sahibinin peşinde. 10 yıldır sahibi bulunamayan arsanın mirasçıları, yetkililerin defalarca yaptığı ilanlara rağmen ortaya çıkmadı. Son tarihe kadar ortaya çıkmazlarsa, arsa devlete geçecek.

Milyarlık Arsa Sahibi Aranıyor

İstanbul’un kalbinde, değerli bir konumda bulunan kavşağın sahibi, 10 yıldır aranıyor. Arsanın değerinin milyarlarca lirayı aştığı tahmin ediliyor. Mirasçıların ortaya çıkmaması nedeniyle arsa, devlete geçme tehlikesiyle karşı karşıya.

İstanbul'da Milyarlık Arsa Sahibi Aranıyor! 10 Yıldır Bulunamayan Mirasçıların Son Tarihi Yaklaştı

Mirasçılar Bulunamıyor

Yetkililer, arsanın sahiplerini bulmak için defalarca ilan yayınladı. Ancak 10 yıl geçmesine rağmen, mirasçılar ortaya çıkmadı. Bu durum, arsanın devlete geçme ihtimalini artırıyor.

Son Tarih Yaklaşıyor

Mirasçıların son tarihe kadar ortaya çıkmaması halinde, arsa devlete geçecek. Devlet, arsayı kamu yararı için kullanmayı planlıyor. Bu durum, mirasçılar için büyük bir kayıp anlamına gelebilir.

İstanbul’un en değerli bölgelerinden birinde, plazalar arasında kalan bir kavşak, milyarlık değeriyle sahibinin peşinde. 10 yıldır sahibi bulunamayan arsanın mirasçıları, son tarihe kadar ortaya çıkmazlarsa, arsa devlete geçecek. Bu durum, hem mirasçılar için büyük bir kayıp hem de devletin kamu yararı için kullanabileceği yeni bir alan kazanımı anlamına gelebilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir