USD34,26
EURO37,39
JPY0,229300
RUB0,358600
GBP44,79
EURO/USD1,09
BIST8.699,19
GR. ALTIN2.920,28
BTC66.031,32
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 5 Büyük Kripto Borsası PUFFER’ı Listeledi: Fiyatı %53’lük Artışla Uçuyor!

5 Büyük Kripto Borsası PUFFER’ı Listeledi: Fiyatı %53’lük Artışla Uçuyor!

5 Büyük Kripto Borsası PUFFER'ı Listeledi: Fiyatı 'lük Artışla Uçuyor!
5 Büyük Kripto Borsası PUFFER'ı Listeledi: Fiyatı %53'lük Artışla Uçuyor!
service

Kripto para piyasası bugün güçlü bir ivme yakaladı. Lider kripto Bitcoin 66 bin doların kapısına dayandı. Altcoin piyasası da yeni bir boğa koşusunun işaretlerini taşıyan bir performans sergiliyor. Bu ortamda önde gelen beş kripto borsasından liste haberini alan bir altcoin havalara uçtu.

Üç Büyük Borsa PUFFER’ı Listeledi

OKX, Bybit ve Kraken olmak üzere üç büyük kripto para borsası, Puffer Finance’i (PUFFER) listeleyeceklerini duyurdu. Puffer Finance, Ethereum Proof-Of-Stake (PoS) doğrulayıcılarını çalıştırma sürecini basitleştiren ve kullanıcıların ödüllerini artırmalarına olanak tanıyan merkezi olmayan bir protokol. OKX, 14 Ekim 2024’te altcoin PUFFER için USDT teminatlı sürekli vadeli işlemleri etkinleştirecek. Kraken ise aynı tarihten itibaren Puffer Finance’i ticarete hazır hale getirdi. Öte yandan Bybit, PUFFERUSDT Sürekli Sözleşmesini 25x’e kadar kaldıraçla listeledi. Bu listeler, kullanıcıların Puffer Finance’e erişimini ve ticaretini kolaylaştırıyor. Böylece, onlara kripto para piyasasında yeni yatırım fırsatları yaratıyor.

5 Büyük Kripto Borsası PUFFER'ı Listeledi: Fiyatı 'lük Artışla Uçuyor!

KuCoin ve Bitget de PUFFER’ı Listeledi

KuCoin ve Bitget de altcoin Puffer’ı listelendiğini duyurdu! Duyuruya göre borsa, PUFFER’ı bugün saat 12:00’den itibaren KuCoin’in spot piyasasında listesine ekledi. Böylece Kucoin, PUFFER’ı USDT paritesi ile alım satıma açtı. KuCoin şu anda Ethereum ERC20 ağı üzerinden PUFFER tokenlerinin yatırılmasını kabul ediyor. İşlem bugün başlıyor. Ancak PUFFER tokenleri için para çekme işlemleri 15 Ekim Salı günü aktif olacak. Bitget, maksimum 20 kat kaldıraçla U tabanlı PUFFER sürekli sözleşmesini başlattığını duyurdu. Sözleşme stratejisi ticareti de aynı zamanda açık.

5 Büyük Kripto Borsası PUFFER'ı Listeledi: Fiyatı 'lük Artışla Uçuyor!

PUFFER Fiyatı Liste Haberleriyle Uçuşa Geçti

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasa bugün yeninden canlandı. Bu liste haberlerinin ardından altcoin fiyatı güçlü bir artış gördü. PUFFER fiyatı gün içindeki 0,28 dolarlık düşük seviyelerinden 0,49 dolara yükseldi. Token daha sonra irtifa kaybetse de hala daha yüksekten uçmaya devam ediyor. Yazı sırasında yaklaşık %53 PUFFER günlük bazda yaklaşık %53 artışla 0,45 dolardan el değiştiriyordu. Bu arada, tokenin işlem hacmi %29’un üzerinde artış gördü. Bu da yatırımcıların ve traderların tokene olan ilgisini gösteriyor.

5 Büyük Kripto Borsası PUFFER'ı Listeledi: Fiyatı 'lük Artışla Uçuyor!

Justin Sun, 3.979.336 PUFFER Airdrop’u mu Alacak?

On-chain gözlemci ‘ai_9684xtpa’, Justin Sun’ın 3,979,336 PUFFER airdrop’u talep edeceğini duyurdu. Bu da mevcut altcoin fiyatı olan 0.45 dolar üzerinden yaklaşık 1.8 milyon dolara denk geliyor. 9 Şubat’ta Justin Sun’ın adresi Puffer Finance’e 58.000 stETH (yaklaşık 141 milyon dolar) taahhütte bulunarak kişisel taahhüt hacminde ilk sırada yer aldı. Justin Sun şu ana kadar Ethereum ReStaking parkurunda 54,25 milyon dolardan fazla proje airdrop’u aldı.

5 Büyük Kripto Borsası PUFFER'ı Listeledi: Fiyatı 'lük Artışla Uçuyor!

Beş büyük kripto borsasının listelediği PUFFER, yatırımcıların dikkatini çekti ve fiyatı fırladı. Üç büyük borsa, PUFFER’ı listelediklerini duyurdu ve bu da altcoini göz önünde bulundurulması gereken bir varlık haline getirdi. PUFFER’ın geleceği parlak görünüyor ve yatırımcılar altcoinin fiyatındaki artıştan heyecan duyuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir