USD34,27
EURO37,41
JPY0,229400
RUB0,358500
GBP44,87
EURO/USD1,09
BIST8.699,19
GR. ALTIN2.921,99
BTC65.985,88
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. CoinEx, Yeni ‘Akademi’ Sayfasıyla 100.000’den Fazla Kripto Para Yatırımcısını Eğitmeyi Hedefliyor

CoinEx, Yeni ‘Akademi’ Sayfasıyla 100.000’den Fazla Kripto Para Yatırımcısını Eğitmeyi Hedefliyor

CoinEx, Yeni 'Akademi' Sayfasıyla 100.000'den Fazla Kripto Para Yatırımcısını Eğitmeyi Hedefliyor
CoinEx, Yeni 'Akademi' Sayfasıyla 100.000'den Fazla Kripto Para Yatırımcısını Eğitmeyi Hedefliyor
service

Kripto para sektöründe lider bir platform olan CoinEx, yeni eğitim sayfası ‘Akademi’nin açılışını duyurmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Bu özel bölüm, kripto para dünyasına yeni katılanlar için temel bilgiler sağlamayı ve bireylerin blokzincir, dijital para birimleri ve merkeziyetsiz finansın (DeFi) gelişen ortamının temellerini anlamalarını kolaylaştırmayı amaçlamaktadır.

Kripto Para Eğitimi İçin Kapsamlı Bir Kaynak

Akademi sayfası, çok çeşitli anlaşılması kolay makaleler, kılavuzlar ve eğitimler içeren kapsamlı bir kaynak merkezi olarak tasarlanmıştır. Kripto para birimlerinin temelleri, blokzincirin nasıl çalıştığı ve dijital varlıkları güvenli bir şekilde yönetmek için güvenlik ipuçları gibi konuları kapsamaktadır. İster kripto para yolculuğunuza yeni başlıyor olun ister daha da uzmanlaşmak istiyor olun, Akademi, bilginizi geliştirmek için paha biçilmez kaynaklar sunar.

CoinEx, Yeni 'Akademi' Sayfasıyla 100.000'den Fazla Kripto Para Yatırımcısını Eğitmeyi Hedefliyor

‘Akademi’ ile ‘Insight’ Birlikte Çalışıyor

CoinEx’in mevcut ‘Insight’ sayfası, Akademi ile birlikte kullanıcılara hizmet vermeye devam edecek. Insight, derinlemesine piyasa analizi sunmaya ve daha ileri düzey yatırımcılar için yatırım fırsatlarını vurgulamaya odaklanırken Akademi, kripto para birimi ve blokzincir teknolojisinde sağlam bir temel inşa etmek isteyenlere yöneliktir.

‘Akademi’: Herkes İçin Kripto Bilgisi

Insight’ın yanı sıra Akademi sayfasını da sunarak hem yeni başlayanlara hem de deneyimli yatırımcılara hitap etmeyi ve herkesin kripto alanındaki heyecan verici fırsatlardan yararlanabilmesini sağlamayı amaçladıklarını da ifade ediyorlar.

Yapılan açıklamalara göre Akademi artık kullanıma açık. Sayfaya CoinEx platformundan kolaylıkla erişebilirsiniz. CoinEx, yeni eğitim sayfası ‘Akademi’nin açılışını duyurmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Bu özel bölüm, kripto para dünyasına yeni katılanlar için temel bilgiler sağlamayı ve bireylerin blokzincir, dijital para birimleri ve merkeziyetsiz finansın (DeFi) gelişen ortamının temellerini anlamalarını kolaylaştırmayı amaçlamaktadır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir