USD34,27
EURO37,41
JPY0,229400
RUB0,358500
GBP44,87
EURO/USD1,09
BIST8.699,19
GR. ALTIN2.921,99
BTC65.985,88
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Kamala Harris’ten Kripto Düzenlemesine Destek: Siyah Erkekler İçin Fırsat mı?

Kamala Harris’ten Kripto Düzenlemesine Destek: Siyah Erkekler İçin Fırsat mı?

Kamala Harris'ten Kripto Düzenlemesine Destek: Siyah Erkekler İçin Fırsat mı?
Kamala Harris'ten Kripto Düzenlemesine Destek: Siyah Erkekler İçin Fırsat mı?
service

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, kripto para birimi ve dijital varlıklar için düzenleyici bir çerçeveye desteğini açıklayacak. Harris’in bu açıklaması, Siyah erkekler için fırsatlar yaratmayı hedefleyen bir “Fırsat Gündemi”nin parçası olarak sunulacak.

Harris’in Kripto Para Açıklaması

Harris, Erie, Pa’da yapacağı bir kampanya konuşmasında kripto para düzenlemesiyle ilgili görüşlerini dile getirecek. Kampanya, Harris’in dijital varlık endüstrisi hakkında ne söyleyeceği konusunda ayrıntıya girmedi. Ancak, açıklamaların Harris’e Siyah erkekler arasında destek kazandırmayı amaçlayan bir “Fırsat Gündemi”ni detaylandıran daha geniş bir konuşmanın parçası olacağı belirtildi.

Kamala Harris'ten Kripto Düzenlemesine Destek: Siyah Erkekler İçin Fırsat mı?

Siyah Erkeklerin Kriptoya Erişimi

Basın açıklaması, Siyah Amerikalıların %20’sinden fazlasının kripto para varlıklarına sahip olduğunu veya sahip olduğunu belirtti. Harris, planlarının dijital varlık sahiplerinin ve yatırımcılarının korunması için düzenleyici bir çerçeveden yararlanmasını sağlayacağını söyledi.

Harris’in Kripto Para Gündemi

Harris’in gündeminin “kariyeri boyunca edindiği deneyimlerden elde ettiği içgörülerden” yararlanacağı belirtiliyor. Belgede “Başkan Yardımcısı Harris, yeni teknolojilerin bankacılık ve finansal hizmetlere erişimi nasıl genişletebileceğini takdir ediyor” ifadeleri yer alıyor.

Kripto Para Düzenlemesi Eleştirisi

Nat’l Policy Network WOC Blockchain Kurucusu Cleve Mesidor, Harris’in yaklaşımını eleştirdi. Mesidor, Harris-Walz politika ekibinin kripto liderleriyle görüşmeyi tercih etmemesi ve kriptoyu yalnızca Siyah erkekler etrafında dar bir şekilde çerçeveleyen bir politika önermesi nedeniyle endişeli olduğunu belirtti.

Siyah Kadınlar Blockchain Konseyi

Mesidor, Siyah Kadınlar Blockchain Konseyi Kurucusu Olayinka Odeniran ve diğerleriyle birlikte Harris’in kampanya ekibine bir mektup göndererek inovasyon ve kapsayıcılığı ilerletmeye yönelik politika önerilerini görüşmek üzere bu ay bir toplantı talep etti. Ancak, bu toplantı henüz gerçekleşmedi.

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in kripto para düzenlemesiyle ilgili açıklaması, Siyah erkekler için fırsatlar yaratmayı hedefleyen bir “Fırsat Gündemi”nin parçası olarak sunulacak. Ancak, bu adımın Siyah erkekler üzerinde odaklanması ve kripto liderleriyle görüşme eksikliği eleştiri topladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir