USD34,27
EURO37,40
JPY0,229800
RUB0,358400
GBP44,85
EURO/USD1,09
BIST8.699,19
GR. ALTIN2.919,77
BTC65.820,71
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Borsa İstanbul’da 9 Şirketten Yeni İş İlişkisi Açıklaması

Borsa İstanbul’da 9 Şirketten Yeni İş İlişkisi Açıklaması

Borsa İstanbul'da 9 Şirketten Yeni İş İlişkisi Açıklaması
Borsa İstanbul'da 9 Şirketten Yeni İş İlişkisi Açıklaması
service

Borsa İstanbul’da 14 Ekim 2024 tarihli seansta 9 şirket, yatırımcıların ve piyasaların dikkatini çeken yeni iş ilişkisi açıklamalarında bulundu.

## Yeni İş İlişkisi Haberleri

14 Ekim Pazartesi günü, BIST’te işlem gören ve yeni iş ilişkisi açıklayan şirketler ve detayları şöyle:

Borsa İstanbul'da 9 Şirketten Yeni İş İlişkisi Açıklaması

## Halka Açık Şirket Haberleri

**Mia Teknoloji A.Ş. (MIATK)**: Mia Teknoloji, yeni bir ihale kazanarak yatırımcılara olumlu bir sinyal verdi. **Gen İlaç ve Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (GENIL)**: Gen İlaç, Neo Auvra’daki hissedarlık oranını artırarak büyüme stratejisini sürdürüyor. **Barem Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. (BARMA)**: Barem Ambalaj, Konya Ereğli Kağıt Fabrikası yatırımı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. **DCT Trading Dış Ticaret A.Ş. (DCTTR)**: DCT Trading, yeni bir Pamuk Satış Anlaşması imzalayarak dikkatleri üzerine çekti. **E-Data Teknoloji Pazarlama A.Ş. (EDATA)**: E-Data Teknoloji, gelecek dönem planlarını etkileyecek yeni bir sözleşme duyurdu. **Kıraç Galvaniz Telekominikasyon Metal Makine İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (TCKRC)**: Kıraç Galvaniz, yatırımcılara yeni yatırım planları hakkında bilgi verdi. **Borlease Otomotiv A.Ş. (BORLS)**: Borlease Otomotiv, büyüme hedefleri doğrultusunda dev bir borçlanma kararı aldığını açıkladı. **ICU Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ICUGS)**: ICU Girişim Sermayesi, portföyünü genişleterek yeni bir iştirak yatırımı gerçekleştirdi. **Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ZRGYO)**: Ziraat GYO, gelecek dönem gelirlerini artıracak dev bir sözleşmeye imza attı.

Borsa İstanbul'da 9 Şirketten Yeni İş İlişkisi Açıklaması

BIST 100 endeksinde 9 şirketin yeni iş ilişkisi açıklamaları, yatırımcıların ve piyasa analistlerinin dikkatle takip ettiği gelişmeler arasında yer aldı. Bu gelişmelerin, şirketlerin gelecek dönem performansları üzerinde olumlu etkiler yaratması bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir