USD34,24
EURO37,08
JPY0,226200
RUB0,354100
GBP44,48
EURO/USD1,08
BIST8.867,17
GR. ALTIN3.014,15
BTC67.017,51
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Kamala Harris Kripto Düzenlemesi İçin Destek Veriyor

Kamala Harris Kripto Düzenlemesi İçin Destek Veriyor

Kamala Harris Kripto Düzenlemesi İçin Destek Veriyor
Kamala Harris Kripto Düzenlemesi İçin Destek Veriyor
service

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Pazartesi sabahı Erie, Pa’da yapacağı bir kampanya konuşması sırasında “kripto para birimi ve diğer dijital varlıklar için düzenleyici bir çerçeve” için desteğini açıklayacak. Harris’in açıklaması, kripto düzenlemeleri ve Siyah erkeklerin kriptoya erişimi konusunda yeni bir tartışma başlatabilir.

Kamala Harris Kripto Para Açıklaması Yapacak

Kampanya, Harris’in dijital varlık endüstrisi hakkında neler söyleyeceği konusunda ayrıntıya girmedi. Ancak, söz konusu açıklamaların Harris’e Siyah erkekler arasında desteği artırmayı amaçlayan bir “Fırsat Gündemi”ni detaylandıran daha geniş bir konuşmanın parçası olacağını belirtti. Basın açıklaması, Başkan Yardımcısı Harris’in Siyah Amerikalıların %20’sinden fazlasının kripto para varlıklarına sahip olduğunu veya sahip olduğunu bildiğini vurguladı. Planları, dijital varlık sahiplerinin ve yatırımcılarının, Siyah erkeklerin ve bu pazara katılan diğerlerinin korunması için düzenleyici bir çerçeveden yararlanmasını sağlayacak.

Kamala Harris Kripto Düzenlemesi İçin Destek Veriyor

Kripto Düzenlemesi ve Siyah Erkekler

Ekteki bir belge de benzer bir düşünceyi yineliyor. Bu bağlamda, Harris’in gündeminin “kariyeri boyunca edindiği deneyimlerden elde ettiği içgörülerden” yararlanacağını söylüyor. Belgede “Başkan Yardımcısı Harris, yeni teknolojilerin bankacılık ve finansal hizmetlere erişimi nasıl genişletebileceğini takdir ediyor” ifadeleri yer alıyor. Bu da basın açıklamasının çerçeveyle ilgili bir çerçeve sağlıyor.

Harris’in Kripto Hamlesi

Harris kampanya sürecinde, kriptodan bir bağış toplama etkinliğinde ve bir politika belgesinde bahsetti. Bunlarda da “dijital varlıklar” ve “Blockchain” ifadeleri birkaç kez harfi harfine geçti. Ancak, bunun ötesinde Harris, kripto para endüstrisinden pek bahsetmedi. Buna karşılık, eski Başkan Donald Trump, kripto endüstrisine bir dizi girişimle dalış yaptı. Trump, dostane düzenleyiciler sözü verdi. Ayrıca, bir endüstri konferansı olan Bitcoin Nashville’de bir “Bitcoin ve kripto danışma konseyi” atayacağını söyledi.

Eleştiriler

Nat’l Policy Network WOC Blockchain Kurucusu Cleve Mesidor, kriptoya dahil olmak için mücadele ettiğini söylüyor. Bu nedenle, Kamala Harris’in yaklaşımını eleştiriyor. Mesidor, “Harris-Walz politika ekibinin kriptodaki çeşitli liderlerle görüşmeyi tercih etmemesi, bunun yerine kriptoyu yalnızca Siyah erkekler etrafında dar bir şekilde çerçeveleyen ve Siyah erkekleri üreticiler yerine tüketicilerle sınırlayan bir düzenleyici çerçeve öneren bir politika sunması şaşırtıcı” dedi.

Gelecek

Mesidor, Siyah Kadınlar Blockchain Konseyi Kurucusu Olayinka Odeniran, Penn State Dickinson Hukuk Profesörü Tonya Evans ve diğerleriyle birlikte Harris’in kampanya ekibine bir mektup göndererek inovasyon ve kapsayıcılığı ilerletmeye yönelik politika önerilerini görüşmek üzere bu ay bir toplantı talep etti. Ancak, bu toplantı henüz gerçekleşmedi. Bu arda, Harris-Walz ekibinin üyeleri konuya ilişkin henüz bir detaylı açıklama yapmadı.

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in dijital varlıklar için düzenleyici bir çerçeve için desteğini açıklaması, kripto düzenlemeleri ve Siyah erkeklerin kriptoya erişimi konusunda önemli bir adım olabilir. Bu hamle, Harris’in kripto politikalarına olan ilgisinin arttığını ve kripto sektörünün geleceği için önemli bir etki yaratabileceğini gösteriyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir