USD34,27
EURO37,41
JPY0,230300
RUB0,352700
GBP44,89
EURO/USD1,09
BIST8.888,32
GR. ALTIN2.925,51
BTC65.742,30
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Boğalar Saldırıda: Bitcoin Fiyatlarında %5 Artış, Altcoin’lerde Patlama Bekleniyor

Boğalar Saldırıda: Bitcoin Fiyatlarında %5 Artış, Altcoin’lerde Patlama Bekleniyor

Boğalar Saldırıda: Bitcoin Fiyatlarında %5 Artış, Altcoin'lerde Patlama Bekleniyor
Boğalar Saldırıda: Bitcoin Fiyatlarında %5 Artış, Altcoin'lerde Patlama Bekleniyor
service

Boğalar, kripto piyasasında kontrolü ele geçirmeye hazırlanıyor. CryptoQuant CEO’su, Bitcoin fiyatının 65.356 dolarda sağlam bir alım duvarı oluşturduğunu ve bu durumun piyasada önemli bir değişimi işaret ettiğini belirtiyor. Kripto para birimlerinde, uzun süredir baskın olan satış duvarları, artık güçlü alım duvarları tarafından dengeleniyor. Bu durum, piyasadaki yükseliş trendinin sürdürülebilir olduğunu gösteriyor.

Bitcoin Yükselecek Mi?

CryptoQuant CEO’sunun analizine göre, alım ve satım duvarları arasındaki dinamikler dikkat çekici bir şekilde değişti. Son döngüde (2020-2022), satış duvarları, alım duvarlarından daha üstün bir konumdaydı ve piyasada baskı yaratıyordu. Ancak birçok borsada, şimdi daha güçlü alım duvarları görülüyor. Bu durum, yatırımcılar arasında artan bir güven sinyali olarak kabul ediliyor. Yatırımcı güveni, Bitcoin fiyatının istikrarını ve yükseliş trendini destekliyor.

Boğalar Saldırıda: Bitcoin Fiyatlarında %5 Artış, Altcoin'lerde Patlama Bekleniyor

Boğalar Saldırıda: Bitcoin Fiyatlarında %5 Artış, Altcoin’lerde Patlama Bekleniyor

CEO’nun açıklamaları, piyasa katılımcılarının kripto piyasasında artan bir alım aktivitesi gözlemlediği bir dönemde geldi. Bu artan alım baskısı, mevcut pozitif trendlerde kilit bir faktör olarak görülüyor ve kısa ile orta vadede iyimser bir görünüm sunuyor.

Makroekonomik Göstergeler ve Kripto

Makroekonomik faktörler de kripto piyasasının mevcut yükselişine katkıda bulunuyor. ABD’deki son TÜFE ve ÜFE raporlarında enflasyon endişelerine rağmen, kripto piyasası direnç göstermeye devam etti. Bu direnç, kripto varlıklara yönelik yatırımcı stratejilerindeki genel bir kaymadan kaynaklanıyor.

Makroekonomik Göstergeler ve Kripto

Yaklaşan ekonomik etkinlikler, ekonominin sağlığına dair daha fazla bilgi sağlayacak ve kripto piyasası hareketlerini etkileyecek. Güçlü bir ekonomik görünüm, kripto varlıklara yatırım yapmayı teşvik ederken, ekonomik yumuşama belirtileri geleneksel varlıklara alternatif olarak kripto paralara yönelimde artışa yol açabilir.

Altcoin’lerde Büyük Bir Patlama Mı Bekleniyor?

Son zamanlarda XRP, Ripple ve SEC arasındaki yasal gelişmelerin ardından kurumsal alımlarda %266 artış yaşadı. Bitcoin fiyatı ise son 24 saat içinde %5,28 artarak 66.000 dolara ulaştı. Piyasa değeri de 1,28 trilyon doların üstüne yükseldi. Daha da önemlisi işlem hacmindeki artışla fiyatla orantılı şekilde devam ediyor. Fiyat yükselirken artan hacimler kısa vadede yükselişin daha büyük zirveler doğurmasına yardımcı olabilir.

Boğalar Saldırıda: Bitcoin Fiyatlarında %5 Artış, Altcoin’lerde Patlama Bekleniyor

Son çeyreğe dair güçlenen iyimserlik artık tarihsel verilerin olası tekrarının gücünü alım duvarlarında kendini hissettiriyor. Eğer büyük bir sürpriz olmazsa artan taleple birlikte özellikle altcoin’lerde birkaç kat artış yaşanabilir.

Boğalar, kripto piyasasındaki yükseliş trendini sürdürüyor. Bitcoin fiyatlarındaki artış ve alım duvarlarının güçlenmesi, altcoin’lerde büyük bir patlamanın habercisi olabilir. Yatırımcılar, bu gelişmeleri yakından takip etmeli ve kripto piyasasının geleceğine ilişkin beklentilerini güncellemelidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir