USD34,26
EURO37,40
JPY0,230300
RUB0,353400
GBP44,85
EURO/USD1,09
BIST8.802,21
GR. ALTIN2.926,02
BTC65.792,30
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. CW Enerji, 3 Gün Süren Enerji Kongresi’nde Öne Çıktı

CW Enerji, 3 Gün Süren Enerji Kongresi’nde Öne Çıktı

CW Enerji, 3 Gün Süren Enerji Kongresi'nde Öne Çıktı
CW Enerji, 3 Gün Süren Enerji Kongresi'nde Öne Çıktı
service

CW Enerji, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda güneş enerjisi alanındaki son teknolojilerini ve inovatif ürünlerini sergiledi.

CW Enerji, Fuarın En Çok Ziyaret Edilen Standlarından Birine Sahip Oldu

9-11 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ve enerji sektörünün önde gelen isimlerini buluşturan EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda CW Enerji, Platin Sponsor olarak yer aldı. CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, fuarda yoğun ilgiyle karşılandıklarını belirterek, “Standımız fuarın en çok ziyaret edilen alanlarından biri oldu. Ziyaretçilerimize güneş enerjisi sektörüne yön veren çözümlerimizi tanıttık ve sektördeki son gelişmeleri yakından takip etme fırsatı bulduk” dedi.

CW Enerji, 3 Gün Süren Enerji Kongresi'nde Öne Çıktı

Son Teknoloji Ürünler ve AR-GE Çalışmaları Büyük İlgi Gördü

CW Enerji, fuar boyunca son teknoloji ile ürettiği yüksek verimli güneş panelleri, enerji depolama sistemleri ve güneş enerjisi teknolojilerinin geleceğine yönelik çözümlerini sergiledi. AR-GE çalışmaları sonucu hayata geçirdikleri yenilikçi çözümler de ziyaretçilerden büyük beğeni topladı. Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, “Alanında uzman ekip arkadaşlarımızla birlikte oldukça verimli bir fuar geçirdik. EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nı başarılı bir şekilde tamamladığımız için mutlu ve gururluyuz” şeklinde konuştu.

CW Enerji, 3 Gün Süren Enerji Kongresi'nde Öne Çıktı

CW Enerji, Sürdürülebilir Enerjinin Her Alanında Var Olmayı Hedefliyor

CW Enerji, güneş enerjisi alanındaki uzmanlığını lityum batarya çözümlerine de taşıdığını ve fuarda bu alandaki çalışmalarına da yer verdiğini açıkladı. Sürdürülebilir bir büyüme ve yenilikçilik anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Sarvan, “Gelişen teknolojiyi yakından takip ediyor ve kendimizi sürekli geliştiriyoruz. AR-GE Merkezi’mizde günümüz ihtiyaçlarına göre ürünler tasarlıyoruz. Lityum batarya üretimine de bu çerçevede başladık” dedi. Sarvan ayrıca, “Depolama sistemleri alanında pazardan gelen taleplere cevap veriyoruz. Güneş enerjisi ile entegre olmamış golf araçları, forklift araçlarının bataryaları gibi depolama çözümleriyle pazarda ciddi bir paya sahibiz” ifadesini kullandı.

CW Enerji, 3 Gün Süren Enerji Kongresi'nde Öne Çıktı

CW Enerji, Türkiye’nin Enerji Dönüşümüne Katkı Sağlıyor

Yönetim Kurulu Başkanı Sarvan, güneş enerjisi santrallerinin (GES) teknik ve yatırım danışmanlığı gibi alanlarda kapsamlı hizmetler sunduklarını belirtti. GES projelendirme, sistem tasarımı, lisanlı/lisanssız santral kurulumları, lisans alımı ve işletme gibi taleplere de ticari olarak cevap verdiklerini ifade etti. Sarvan, “Şebeke bağlantılı (On-Grid) sistemlerin yanı sıra şebekeden bağımsız akü destekli sistemler (Off-Grid), güneş enerjili sulama sistemleri, LED aydınlatma sistemleri, güneş enerjili kamera sistemleri, elektrikli araç şarj istasyonları, akıllı ev sistemleri ve ısı pompası sistemleri ürünlerimizi de sergiledik” dedi. CW Enerji olarak, inovatif enerji çözümleriyle Türkiye’nin enerji dönüşümüne katkı sağlamayı sürdürdüklerini vurgulayan Sarvan, “Her geçen gün büyüyen ekibimizle birlikte daha fazla projeye imza atma hedefiyle ilerliyoruz. Sürdürülebilir ve temiz enerji kaynaklarının yaygınlaşması için yatırımlarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

CW Enerji, EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda sergilediği yenilikçi ve çevre dostu enerji çözümleriyle Türkiye’nin enerji dönüşümüne öncülük etme hedefiyle çalışmalarına devam ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir