USD34,23
EURO37,29
JPY0,229500
RUB0,353000
GBP44,77
EURO/USD1,09
BIST8.860,30
GR. ALTIN2.928,86
BTC66.696,30
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 3 Altcoin Birleşerek Yapay Zeka Ekonomisini Dönüştürüyor

3 Altcoin Birleşerek Yapay Zeka Ekonomisini Dönüştürüyor

3 Altcoin Birleşerek Yapay Zeka Ekonomisini Dönüştürüyor
3 Altcoin Birleşerek Yapay Zeka Ekonomisini Dönüştürüyor
service

SingularityDAO, Cogito Finance ve SelfKey, yapay zeka ekonomisini tokenleştirmeyi hedefleyen yeni bir proje altında birleşiyor. Bu birleşmenin sonucu olarak ortaya çıkacak olan “Singularity Finance” yapay zeka destekli finansal araçlar sunmanın yanı sıra GPU gibi varlıkların tokenleştirilmesini sağlayacak bir Layer-2 ağı oluşturmayı hedefliyor.

Üçlü Birleşmeyle Singularity Finance Kurulacak

SingularityDAO, Cogito Finance ve SelfKey’in birleşme planları, sektörün dikkatini çeken önemli bir gelişme oldu. Singularity Finance adıyla kurulacak yeni yapı, SelfKey’in mevcut token’ı KEY’yi, Singularity Finance’in yeni token’ı SFI olarak yeniden markalayacak. Aynı zamanda SingularityDAO’nun SDAO token’ı 1:80,353 oranında ve Cogito Finance’in CGV token’ı 1:10,89 oranında SFI’ye dönüştürülecek.

3 Altcoin Birleşerek Yapay Zeka Ekonomisini Dönüştürüyor

SingularityNET Benzeri Bir Yapıya Doğru

Bu birleşme daha önce SingularityNET’in gerçekleştirdiği önemli bir hamleyi de akıllara getirdi. Hatırlanacağı üzere Haziran ayında SingularityNET, Fetch.ai ve Ocean Protocol gibi diğer yapay zeka odaklı projelerle birleşerek Artificial Superintelligence Alliance (ASI) token’ını piyasaya sürmüştü. Şimdi aynı ekosistemden gelen SingularityDAO, benzer bir konsolidasyon hamlesiyle dikkat çekiyor.

Singularity Finance: Yapay Zeka Destekli Finansal Devrim

Singularity Finance’in duyurusunda tokenleştirilmiş varlık yönetimi ve yapay zeka ile güçlendirilmiş finansal çözümler geliştirme vizyonu öne çıkarıldı. Birleşmenin yapay zeka teknolojileriyle güçlenen kripto para ekosisteminde büyük bir dönüşüm yaratması bekleniyor.

Piyasada Heyecan: Fiyatlar Yükseliyor

Haberin ardından SingularityDAO’nun ana ağ varlığı SDAO’nun fiyatı yüzde 10’un üzerinde yükseldi. Altcoin, haberin hazırlandığı sırada yüzde 11,52 yükselişle 0.3215 dolardan işlem görüyor. Cogito Finance’in ana ağ varlığı CGV ve SelfKey’in ana ağ varlığı KEY de yükselişe geçti. CGV yüzde 18,65, KEY 11,93 yükseldi.

Yeni projenin sektöre kazandıracağı yenilikler ve Singularity Finance’in gelecekteki yol haritası yatırımcılar ve teknoloji meraklıları tarafından merakla takip ediliyor. Bu birleşmenin yapay zeka destekli finansal çözümlerin gelişimine önemli bir ivme kazandırması bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir