USD34,23
EURO37,31
JPY0,230000
RUB0,353000
GBP44,76
EURO/USD1,09
BIST8.860,30
GR. ALTIN2.932,34
BTC67.183,29
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Trump Ailesi Destekli Kripto Projesi WLFI’nin Token Satışı Başladı, Site Çöktü!

Trump Ailesi Destekli Kripto Projesi WLFI’nin Token Satışı Başladı, Site Çöktü!

Trump Ailesi Destekli Kripto Projesi WLFI'nin Token Satışı Başladı, Site Çöktü!
Trump Ailesi Destekli Kripto Projesi WLFI'nin Token Satışı Başladı, Site Çöktü!
service

Donald Trump ailesinin desteklediği World Liberty Financial (WLFI)’nin WLFI token satışı yayına girdi. İlk yirmi dakika içinde 1.700’den fazla benzersiz cüzdan 220 milyondan fazla token satın aldı. Token satışı web sitesi yayına girdikten kısa bir süre sonra çok sayıda kesintiye uğradı.

WLFI Token Satışı Başladı

Trump ailesi destekli WLFI yayına girdi, yoğun ilgiyle site çöktü! Cumhuriyetçi Donald Trump “baş kripto savunucusu” rolünü üstleniyor. Oğulları Eric ve Donald Jr. “web3 elçileri” ve Barron da “DeFi vizyoneri” olarak ailenin projeye derin katılımını vurguluyor. Trump ailesi destekli World Liberty Financial için beklenen token satışı platformda canlı yayına geçti. Sitenin ilk saatinde çok sayıda kesinti oldu. Buna rağmen yaklaşık 2.900 yatırımcı token satın aldı.

Trump Ailesi Destekli Kripto Projesi WLFI'nin Token Satışı Başladı, Site Çöktü!

Yoğun İlgiyle Site Çöktü

Blockchain verilerine göre, satış TSİ 15:40’da canlı yayına geçti. Böylece, platformun WLFI tokenlarının 344 milyondan fazlası ilk bir saat içinde bitti. Bu tokenleri yaklaşık 3.000 benzersiz cüzdan satın aldı. Token’a bağlı bir Blockchain cüzdanında yaklaşık 4 milyon dolar değerinde Ethereum (ETH), 1,2 milyon dolarlık Tether (USDT) ve yaklaşık 250.000 dolarlık USD Coin (USDC) tokeni bulunuyor.

Trump Ailesi Destekli Kripto Projesi WLFI'nin Token Satışı Başladı, Site Çöktü!

World Liberty Financial’ın Lansmanı ve Hedefi

WLFI, kullanıcıların borç alma, borç verme ve diğer DeFi faaliyetlerine katılmalarına olanak tanıyan bir platform yönetişim tokeni olarak hizmet verecek. Proje, Ethereum Blockchain’de piyasaya adım atacak. Proje, 100 milyar token ile girişime 1,5 milyar dolar değer biçiyor. Böylece, 300 milyon dolar toplamayı hedefliyor.

Trump Ailesinin Desteği

Trump ailesi destekli World Liberty Financial’ın Salı günkü token lansmanı öncesinde 100.000’den fazla akredite ABD’li yatırımcıyı beyaz listeye aldığı bildirildi. Donald Trump projenin “baş kripto savunucusu” konumunda. Oğullarından ikisi, Eric ve Donald Trump Jr, “web3 elçileri”. Ayrıca, Barron “DeFi vizyoneri” unvanına sahip. ABD’de akredite bir yatırımcı, halka arz öncesi hisseler gibi menkul kıymetlere yatırım yapma yetkisine sahip. Ancak, bu yatırımcıların yıllık 200.000 dolar kazanç ve 1 milyon doların üzerinde toplam varlık gibi belirli gelir ve net değer kriterlerini karşılamaları gerekiyor.

World Liberty Finance ve WLFI Nedir?

Token hakkında bir “altın belge”, dağıtımı ve platformdaki tam rolü de dahil olmak üzere WLFI hakkında daha fazla ayrıntı verdi. World Liberty Financial, kullanıcıların kripto para ödünç alıp verebilecekleri, likidite havuzları oluşturabilecekleri ve stablecoin’lerle işlem yapabilecekleri birleşik bir platform olarak tanımlanıyor.

WLFI’nin Rolü

Token, holderlarının platformda gelecekte olacak değişiklikleri önermesine olanak tanıyacak. Ayrıca WLFI, token satışı sırasında tamamen işlevsel ve yönetişim için yararlı olacak. Bununla birlikte, tüm WLFI transfer edilemeyecek. Ayrıca, bir cüzdan veya akıllı sözleşmede süresiz olarak kilitli kalacak. Tüm yönetişim kararları, herhangi bir değişikliğin yasalara uygun olmasını sağlamak için ABD düzenlemelerine uygun olacak.

Donald Trump ailesinin kripto projesi WLFI’nin token satışı, yoğun ilgiyle karşılandı. Site, token satışının ilk saatlerinde yoğun trafiğe dayanamayarak çöktü. Proje, 100 milyar token ile girişime 1,5 milyar dolar değer biçiyor. WLFI, kullanıcıların borç alma, borç verme ve diğer DeFi faaliyetlerine katılmalarına olanak tanıyan bir platform yönetişim tokeni olarak hizmet verecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir