USD34,24
EURO37,31
JPY0,229800
RUB0,353000
GBP44,83
EURO/USD1,09
BIST8.860,30
GR. ALTIN2.931,90
BTC66.767,04
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. BlackRock’ın Altcoin Entegrasyonu: 2.6 Milyar Dolarlık Token’i USD’ye Dönüştürülebilir Hale Geliyor

BlackRock’ın Altcoin Entegrasyonu: 2.6 Milyar Dolarlık Token’i USD’ye Dönüştürülebilir Hale Geliyor

BlackRock'ın Altcoin Entegrasyonu: 2.6 Milyar Dolarlık Token'i USD'ye Dönüştürülebilir Hale Geliyor
BlackRock'ın Altcoin Entegrasyonu: 2.6 Milyar Dolarlık Token'i USD'ye Dönüştürülebilir Hale Geliyor
service

Dünyanın en büyük varlık yöneticisinin bundan 4-5 sene önce kripto paralarla entegre olacağını söylemek delilik kabul edilirdi. Ancak bu oldu. BlackRock ve diğer trilyon dolarlık varlık yöneticileri kripto ETF’leri ihraç ediyor. Ve hatta BlackRock daha da ileri giderek kendi tokenize fonunu popüler stablecoinlerden birine dönüştürülebilir hale getiriyor.

BlackRock ve USDC

Kripto paraların nereye gittiğine dair fikir edinmek için bugünkü son gelişme yararlı olabilir. Geçerk dünya varlıklarının tokenize edilmesi üzerine BlackRock ile entegre çalışan Securitize yeni bir adım attı. Buna göre BlackRock’ın USD Kurumsal Dijital Likidite Fonu (BUIDL) için Circle’ın stablecoin’i ile ABD doları arasında dönüşümler başlatıldı.

BlackRock'ın Altcoin Entegrasyonu: 2.6 Milyar Dolarlık Token'i USD'ye Dönüştürülebilir Hale Geliyor

BlackRock’ın Altcoin Entegrasyonu

Şirket hali hazırda BlackRock ile birlikte Ethereum $2,611 ağında BUILD Tokenlerini basıyor. Yani trilyon dolarlık varlık yöneticisinin uzun süredir kendine ait bir Ethereum tokeni var. Securitize CEO’su Carlos Domingo bugünkü açıklamasında şunları söyledi; “Bu entegrasyon, dijital varlık şirketlerinin tüm yatırım yaşam döngüsü boyunca zincir üzerinde kalmasına olanak tanıyarak platformlar arasında neredeyse anlık ve şeffaf yerleşim ve transferler sağlıyor.”

BlackRock’ın USDC’ye dayalı tokenize fonu, kripto para sektörünün kurumsal yatırımlar için daha da erişilebilir hale geldiğini gösteriyor. Bu gelişme, kripto para birimlerinin daha geniş bir kitleye ulaşmasında ve geleneksel finans piyasalarına entegre olmasında önemli bir adım olarak kabul ediliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir