USD34,13
EURO37,07
JPY0,228700
RUB0,350500
GBP44,58
EURO/USD1,08
BIST9.002,34
GR. ALTIN2.951,24
BTC66.972,88
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Analist, 3 Altcoin İçin Parabolik Ralli Bekliyor!

Analist, 3 Altcoin İçin Parabolik Ralli Bekliyor!

Analist, 3 Altcoin İçin Parabolik Ralli Bekliyor!
Analist, 3 Altcoin İçin Parabolik Ralli Bekliyor!
service

Kripto para piyasası Ekim ayına kötü bir başlangıç yapsa da daha sonra ivme kazanmaya başladı. Ancak, bu ivmeyi koruyup koruyamayacağı belirsizliğini koruyor. Analistler, bazı token’lar için parabolik ralliler öngörüyor.

Sui (SUI): Mavi Gökyüzü Var

Geniş bir takipçi kitlesine sahip bir analist, katman-1 Blockchain Sui’nin (SUI) tüm zamanların en yüksek seviyesini (ATH) gördükten sonra yukarı yönde büyük patlamalara tanık olmaya hazır olduğuna söylüyor. Analist, SUI’nin önünde mavi gökyüzü olduğuna ve altcoin’in dikey hale gelmesinin olasılık dahilinde olduğuna inanıyor. Analist, SUI’nin uygun bir parabolik ATH kırılma koşusu göreceğini düşünüyor. Yazı sırasında SUI, ATH seviyesinin altında 2,10 dolardan işlem görüyordu. Altcoin, zirveye çıktıktan sonra günlük grafiğinde %6’dan fazla irtifa kaybetti.

Analist, 3 Altcoin İçin Parabolik Ralli Bekliyor!

Yükselişe Hazırlanan İki Meme Coin!

Analist, popüler meme coin Pepe’ye (PEPE) bakıyor ve altcoin’in diyagonal direncini kırmaya ve yeni bir yükseliş başlatmaya hazırlandığını söylüyor. Analist, PEPE’nin bir şeyler başlatmak istediğine inanıyor. Yazı sırasında PEPE 0,00001047 dolardan işlem görüyordu. Altcoin, hala analistin diyagonal direncinin altında duruyor. Analistin radarındaki bir diğer meme coin ise Dogwifhat (WIF). Analist, altcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru rallileri ateşlemek için aşağı yönlü bir direnç çizgisini aşması gerektiğini söylüyor. Analist, WIF’in ATH koşusuna hazır olduğunu düşünüyor. Yazı sırasında WIF 2,69 dolardan işlem görüyordu. Böylece altcoin, analistin çapraz direncine yakın seyrediyor.

Analist, 3 Altcoin İçin Parabolik Ralli Bekliyor!

Bitcoin: Boğa Piyasasına Çok Yakın

Analist, Bitcoin’in uygun bir boğa piyasasına tanık olmaya çok yakın olduğuna inanıyor. Analist, Bitcoin 63.500 doları kırarsa, bunun sadece son varış noktası olacağına inanıyor. Yazı sırasında Bitcoin 66.620 dolardan işlem görüyordu. Böylece, analistin işaret ettiği kritik eşiği aşmayı başardı.

Analist, Solana rakibi Sui (SUI), popüler meme coin Pepe (PEPE) ve Dogwifhat (WIF) gibi altcoin’lerin parabolik rallilere hazır olduğuna inanıyor. Ayrıca, analist Bitcoin’in boğa piyasasına çok yakın olduğuna işaret ediyor. Bu analist yorumları, yatırımcılar için değerli bilgiler sağlayabilir ancak yatırım tavsiyesi olarak kabul edilmemelidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir