USD34,21
EURO37,30
JPY0,229600
RUB0,353300
GBP44,57
EURO/USD1,09
BIST8.815,96
GR. ALTIN2.943,45
BTC68.115,08
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Coinbase’i Geçecek: Arthur Cheong, Base’in DeFi Hacminde Patlama Yaşayacağını Söylüyor

Coinbase’i Geçecek: Arthur Cheong, Base’in DeFi Hacminde Patlama Yaşayacağını Söylüyor

Coinbase'i Geçecek: Arthur Cheong, Base'in DeFi Hacminde Patlama Yaşayacağını Söylüyor
Coinbase'i Geçecek: Arthur Cheong, Base'in DeFi Hacminde Patlama Yaşayacağını Söylüyor
service

Coinbase’in Ethereum tabanlı Layer-2 ölçekleme çözümü Base’in işlem hacminde bir artış bekleyen Arthur Cheong, bu çözümün önümüzdeki yıl Coinbase’i geçeceğini öngörüyor. DeFiance Capital CEO’su Cheong, sosyal medya platformunda Base üzerindeki merkeziyetsiz borsa (DEX) hacminin, Coinbase’in merkezi borsa (CEX) hacmini altı ila on iki ay içinde geçeceğini öngörüyor.

Arthur Cheong’un Tahmini

Cheong, Base’in “Ethereum’un geleceği” olduğuna inanıyor. Ayrıca DeFi sektörünün memecoinlerle birlikte büyüyeceğini düşünüyor. Cheong, “DeFi Rönesansı ve memecoin süper döngüsünün birlikte gerçekleşeceğini düşünen tek deli ben miyim?” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Coinbase'i Geçecek: Arthur Cheong, Base'in DeFi Hacminde Patlama Yaşayacağını Söylüyor

Gelecek Beklentileri

Base, merkeziyetsiz finans veri platformu DeFiLlama’ya göre toplam kilitli değer (TVL) açısından Arbitrum’u geçerek en büyük Ethereum layer-2 çözümü oldu. TVL, bir protokolün akıllı sözleşmelerine yatırılan nakit miktarını ifade eder ve kripto ekosisteminin sağlığını ölçmek için kullanılır.

Base’in Yükselişi

Base şu anda 2,45 milyar dolarlık TVL ile Arbitrum’un 2,404 milyar dolarlık toplam kilitli değerinin üzerinde. Base ağından daha fazla TVL’e sahip olan projeler Binance Smart Chain (BSC), Solana, Tron ve Ethereum’dur. Coinbase, Base’i geçen yıl başlattı ve daha ilk günlerinde layer-2 için ağ tokeni çıkarma olmadığının altını çizdi.

BASE Token’i ve Gelecek

Cheong’un öngörüleri, kripto piyasasında Base’in yükselişine dair olumlu bir görünüm sunuyor. Ethereum’un layer-2 çözümlerinin benimsenmesi, genel olarak DeFi ekosisteminin büyümesine katkıda bulunabilir. Eğer uzun vadede beklenen büyüme görülürse düzenleyici baskının da zayıfladığı ortamda Coinbase borsasının daha fazla sermaye için token ihracından kaçınması pek mantıklı olmayacaktır. Bu yüzden gelecekte BASE Token’in olduğu günler görülebilir. Bugünden geleceğe baktığımızdaysa ağdaki popüler uygulamaların tokenlerinin eğer ağ büyürse daha fazla likidite çekerek değerini katlaması potansiyeli daha öngörülebilir bir tahmindir.

Arthur Cheong’un tahminleri, Base’in gelecekteki rolü hakkında önemli ipuçları sunuyor. DeFi ve memecoin’lerin birlikte büyümesi, kripto piyasasında yeni fırsatlar yaratabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir