USD34,26
EURO37,01
JPY0,226200
RUB0,353500
GBP44,50
EURO/USD1,08
BIST8.812,60
GR. ALTIN3.013,48
BTC67.268,36
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Türkiye Sigorta, ‘Best Workplaces’ Listesinde: Çalışan Memnuniyeti Ödülü!

Türkiye Sigorta, ‘Best Workplaces’ Listesinde: Çalışan Memnuniyeti Ödülü!

Türkiye Sigorta, 'Best Workplaces' Listesinde: Çalışan Memnuniyeti Ödülü!
Türkiye Sigorta, 'Best Workplaces' Listesinde: Çalışan Memnuniyeti Ödülü!
service

Türkiye Sigorta, çalışan memnuniyeti ve iş yeri kültürü konusunda dünya çapında bir araştırma enstitüsü tarafından yapılan listede yer aldı. ‘Best Workplaces in Financial Services & Insurance™ 2024’ listesinde yer alan Türkiye Sigorta, şirket kültürünün başarısını bir kez daha kanıtladı.

Çalışan Odaklı Kültürün Ödülü

Great Place to Work Enstitüsü, dünya genelinde 97 ülkede iş yeri kültürünü inceliyor. Enstitünün hazırladığı ‘Best Workplaces in Financial Services & Insurance™ 2024’ listesinde Türkiye Sigorta’nın yer alması, şirketin çalışan memnuniyeti ve iş yeri kültürü konusundaki başarısını ortaya koyuyor.

Türkiye Sigorta, 'Best Workplaces' Listesinde: Çalışan Memnuniyeti Ödülü!

Türkiye Sigorta ‘Best Workplaces’ Listesinde

Türkiye Sigorta, daha önce de ‘Great Place to Work’ sertifikası alarak çalışan odaklı kültürünü kanıtlamıştı. Şirket, bu listede yer alarak, finans ve sigortacılık alanında çalışanlarına sunduğu pozitif çalışma ortamını ve etkili iletişim sistemini bir kez daha gösterdi.

Türkiye Sigorta, 'Best Workplaces' Listesinde: Çalışan Memnuniyeti Ödülü!

Çalışan Odaklı Kültürün Önemi

Türkiye Sigorta İnsan Kaynakları, Strateji ve Destek Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Doğan Başar, şirket kültürünün çalışanların gelişimini desteklemeyi ve kapsayıcı bir çalışma ortamı sunmayı hedeflediğini söyledi. ‘Best Workplaces in Financial Services & Insurance™ 2024’ listesinde yer almak, şirketin ortak hedeflere olan bağlılığını ve iş yerindeki pozitif atmosferi yansıttığını belirtti.

Türkiye Sigorta, ‘Best Workplaces in Financial Services & Insurance™ 2024’ listesinde yer alarak, çalışanlarının iş yerinde mutlu olmasını sağlayan ve kurumlarına duyduğu güvenin bir kanıtı olarak bu ödülü aldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir