USD34,16
EURO37,19
JPY0,229500
RUB0,350300
GBP44,49
EURO/USD1,09
BIST8.956,03
GR. ALTIN2.937,58
BTC67.825,16
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. TON, 100 Milyon Kullanıcıyla Axelar İle İş Birliği Yaptı: Detaylar İçinde

TON, 100 Milyon Kullanıcıyla Axelar İle İş Birliği Yaptı: Detaylar İçinde

TON, 100 Milyon Kullanıcıyla Axelar İle İş Birliği Yaptı: Detaylar İçinde
TON, 100 Milyon Kullanıcıyla Axelar İle İş Birliği Yaptı: Detaylar İçinde
service

TON Vakfı, diğer Blockchain’lerle bağlantıyı geliştirmek için Axelar’ın Mobius’unu tercih ettiği önemli bir iş birliği duyurusu yaptı. Bu, TON’un diğer blok zincirleriyle birlikte çalışabilirliğini artırmayı ve Telegram’ın milyonlarca kullanıcısına ulaşma hedefini güçlendirmeyi amaçlıyor.

TON ve Axelar Birlikte Çalışabilirliği Geliştiriyor

TON Vakfı, Axelar’ın Mobius geliştirme yığınını tercih ettiği birlikte çalışabilirlik çözümü olarak seçti. Bu, The Open Network’ün diğer Blockchain’lerle bağlantısını artırmayı hedefliyor. Bir basın açıklamasına göre, TON geliştiricileri MDS’yi TON ve diğer b Blockchain’ler arasında varlık transferlerini mümkün kılmak ve cross-chain merkezi olmayan uygulamaların geliştirilmesini desteklemek için kullanmayı planlıyor. TON Vakfı ekosistem geliştirme direktörü Anthony Tsivarev, altcoin projelerinin işbirliği hakkında şu açıklamayı yaptı: Axelar MDS, TON birlikte çalışabilirlik katmanı için ideal bir seçim. Ağlar arasında uygulamalar oluşturmak için güvenli, tek tıklamayla entegrasyon sağlayan açık, geliştirici dostu bir yığın.

TON, 100 Milyon Kullanıcıyla Axelar İle İş Birliği Yaptı: Detaylar İçinde

TON, Axelar İle Kullanıcı Deneyimini Artırmayı Hedefliyor

Yapılan açıklamaya göre, entegrasyon aynı zamanda parçalanmış likiditeyi önlemeyi amaçlıyor. Bunun yanı sıra, arlıkların farklı Blockchain’lerde izole edilmemesini sağlamayı hedefliyor. Son olarak, birleşik bir cross-chain deneyimi sağlayarak kullanıcı karmaşasını azaltmayı amaçlıyor. Axelar’ın Interchain Token Hizmeti gibi çözümler bu birleşik deneyimi destekleyecek.

TON, 100 Milyon Kullanıcıyla Axelar İle İş Birliği Yaptı: Detaylar İçinde

TON, Telegram’ın 900 Milyon Kullanıcısına Ulaşmayı Hedefliyor

TON geliştiricileri, Telegram’ın yaklaşık 900 milyon aktif kullanıcısından ve mini uygulamalarından yararlanarak kullanıcıların uygulamadan çıkmadan çeşitli hizmetlerle etkileşime girmesini sağlamak istiyor. Son aylarda, Hamster Kombat ve Notcoin gibi Telegram tabanlı oyunlar, milyonlarca kullanıcıyı cezbetti. Bu oyunlar, TON’daki kripto tokenlerini kazanma vaadiyle ön plana çıktı. Bununla birlikte, altcoin ekosisteminde şimdiye kadar kullanıcı dostu birlikte çalışabilirlik çözümleri yoktu. Dolayısıyla bu da çeşitli Blockchain’ler arasında sorunsuz varlık transferlerini engelledi. Çekirdek geliştiriciler bu sorunu Axelar ile çözmek istiyor.

Axelar, Birden Fazla Blockchain’i Bağlayan Bir Platform

Axelar, Ethereum, Cosmos ve Polkadot dahil olmak üzere birden fazla Blockchain’i birbirine bağlayan bir platformu. MDS yığını, ağlar arasında güvenli birlikte çalışabilirliği kolaylaştırmak için araçlar ve altyapı sağlıyor.

TON’un 100 Milyon Kullanıcısı Geçti

Analiz firması CryptoQuant’ın verilerine göre, Toncoin’i tutan benzersiz cüzdanların sayısı 100 milyonu aştı. Altcoin projesi şu anda piyasa değerine göre 11. en büyük kripto para birimi konumunda. Bu etkileyici artış, TON holderlarının sayısının dört milyonun biraz üzerinde olduğu yılın başında başladı. Bu büyümede önemli bir faktör, Telegram mesajlaşma platformunda bulunan dokun-kazan oyunlarının artan popülaritesi.

TON’un Popülerliği Artıyor

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Telegram, Notcoin, Hamster Kombat, Catizen, X Empire ve Yescoin gibi oyunların yanı sıra klasik Flappy Bird’ün yenilenmiş bir versiyonu da dahil olmak üzere çeşitli dokun-kazan oyunları için canlı bir pazar yeri olarak ortaya çıktı. Telegram’ın mini uygulamalarını kullanan bu oyunlar, kullanıcıların oyun yoluyla token kazanmalarına olanak tanıyor. Geliştiricileri bu tokenlerin çoğunu, The Open Network (TON) üzerine inşa etmeyi tercih etti.

TON Vakfı’nın Axelar ile yaptığı bu iş birliği, TON’un birlikte çalışabilirliğini artırması ve daha geniş bir kitleye ulaşması için önemli bir adım. Bu, TON’un Telegram’ın milyonlarca kullanıcısına ulaşma hedefini güçlendirmeye yardımcı olabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir