USD34,16
EURO37,19
JPY0,229500
RUB0,350300
GBP44,49
EURO/USD1,09
BIST8.956,03
GR. ALTIN2.937,58
BTC67.825,16
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 3 Altcoin Piyasayı Salladı: Onları Neler Bekliyor?

3 Altcoin Piyasayı Salladı: Onları Neler Bekliyor?

3 Altcoin Piyasayı Salladı: Onları Neler Bekliyor?
3 Altcoin Piyasayı Salladı: Onları Neler Bekliyor?
service

Fiyatların hafta başına göre düşük olmasına rağmen bugün birkaç altcoin trend oluyor. Bazıları için nedenleri belirsiz. Bununla birlikte, arka planlarından bazı gelişmeler yatıyor. Kripto analisti Victor Olanrewaju, piyasa hareketleri ve altta yatan eğilimler hakkında içgörüler sunuyor.

Welshcorgicoin (WELSH): Köpek Temalı Bitcoin Meme Coin

WELSH, öncelikle etkileyici fiyat hareketi nedeniyle trend oluyor. Geçtiğimiz 30 gün içinde altcoin %96 oranında artış göstererek yatırımcıların dikkatini çekti. Daha geniş pazarda nispeten bilinmese de, WELSH kendisi için bir niş oluşturdu. Proje, Stacks ağında güvence altına alınan ilk köpek temalı Bitcoin meme coin olduğunu iddia etti. Bu benzersiz konumlandırma, artan popülaritesine ve fiyat ivmesine katkı sağladı. Yazı sırasında altcoin fiyatı 0,0033 dolar. Token, 18 Eylül ile 14 Eylül Pazartesi günleri arasında %110 oranında önemli bir yükseliş yaşadı. Ancak, son 24 saat içinde bu kazançların %2’sini geri verdi. Mevcut Para Akış Endeksi (MFI) değerlerine göre, WELSH aşırı alım bölgesine yaklaşıyor. Bu, kısa vadeli bir düşüş olasılığını gösteriyor. Bu eğilim devam ederse, fiyatın yakın vadede 0,0026 dolara düşmesi mümkün. Öte yandan, alım baskısı artar ve kar elde etme kolaylaşırsa, altcoin 0,0035 dolar işaretinin ötesinde bir fiyat artışı görebilir ve potansiyel olarak yukarı doğru ivmesini devam ettirebilir.

3 Altcoin Piyasayı Salladı: Onları Neler Bekliyor?

Turbo (TURBO): Yapay Zeka Destekli Meme Coin

TURBO, kendisini “yapay zekanın yarattığı ilk meme coin” olarak tanımlıyor. Token, bugün en çok ilgi gören altcoinlerden biri olarak dikkat çekiyor. İlgideki artış, Binance’in 15 Ekim’de TURBO için işlem paritelerini genişlettiğini duyurmasının ardından geldi. Bu da piyasadaki potansiyeli hakkında spekülasyonları körükledi. Bununla birlikte, TURBO’nun fiyat hareketi de geçtiğimiz hafta %47,45’lik bir artışla trend statüsüne katkıda bulunuyor. Şu anda 0,011 dolardan işlem gören altcoin, son 24 saat içinde %8’lik bir düşüş yaşadı. Bu geri çekilme, artan satış baskısıyla bağlantılı. Teknik açıdan bakıldığında, Boğa Ayı Gücü (BBP) boğaların altcoin’i daha yükseğe göndermeye kararlı göründüğünü gösteriyor. Bunun nedeni, BBP okumasının yeşil olması. Ayrıca, piyasadaki alıcıların artan gücünü göstermesi. Devam etmesi halinde altcoin fiyatının 0,013 dolara kadar yükselmesi mümkün. Ancak, ayılar yükseliş gücünü aşarsa, bu tahmin geçersiz olur. Bunun yerine, TURBO fiyatının 0,0069 dolara düşmesi olası.

MAGA: ABD Seçimlerinin Etkisi Altında

Yaklaşan ABD seçimlerinde Trump’ın zafer kazanma olasılığı MAGA’yı trend kripto paralarından biri haline getirdi. Seçimlere sadece 20 gün kaldı ve Trump anketlerde önde gidiyor. Bu yüzden, MAGA ve ilgili altcoinler büyük ilgi görüyor. Ancak, MAGA’nın fiyatı son yedi günde %17 düştü. Altcoin yazı sırasında 0,00013 dolardan işlem görüyordu. Şu anda 20 günlük Üstel Hareketli Ortalamanın (EMA) yakınında seyrediyor. Bu da aşıldığında genellikle düşüş eğilimine işaret ediyor. MAGA’nın fiyatı bu önemli destek seviyesinin altına düşerse, bir sonraki hedef 0,00010 dolar olur. Bu da daha derin bir düzeltmeye ve daha fazla düşüş momentumuna işaret eder. Tersine, MAGA’nın fiyatı hala 50 EMA’nın üzerinde olan 20 EMA’nın üzerinde kalırsa, düşüş eğilimi tersine dönebilir. Bu durumda, MAGA’nın 0,00019 dolara yükselmesi olası.

Makaledeki görüşler ve tahminler analistlere ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir