USD34,23
EURO37,22
JPY0,230700
RUB0,362600
GBP44,94
EURO/USD1,09
BIST8.793,61
GR. ALTIN2.998,46
BTC68.184,07
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Tecrübeli Analist 2 Meme Coin İçin Sert Düzeltme Bekliyor!

Tecrübeli Analist 2 Meme Coin İçin Sert Düzeltme Bekliyor!

Tecrübeli Analist 2 Meme Coin İçin Sert Düzeltme Bekliyor!
Tecrübeli Analist 2 Meme Coin İçin Sert Düzeltme Bekliyor!
service

Kripto para piyasası güç göstermeye devam ediyor, ancak bazı analistler sert düzeltmeler konusunda uyarıyor. Tecrübeli analist Credible Crypto, popüler meme coin’ler PEPE ve WIF için derin düzeltici hareketler bekliyor.

Credible Crypto, PEPE İçin Sert Bir Düzeltme Bekliyor!

Credible Crypto, PEPE’de düşüş eğiliminde olduğunu söylüyor. Analiste göre, mevcut PEPE rallisi buhar kaybedecek ve 0,00000570 doların altında bir çöküş için zemin hazırlayacak. Analist, şu açıklamayı yapıyor: “HTF (yüksek zaman çerçevesi) dağılımı zaman alır. Düşük aralıklarımızdan sıçradıktan sonra, şimdi yüksek aralıklara geri döndük ve bir kez daha onları temizlemek için mücadele ediyoruz. Muhtemelen başka bir sapma ve başarısızlığa yol açıyor. BTC’deki bir sonraki düşüş, PEPE’de de büyük bir düşüşe yol açacaktır. Ben short’um.”

Tecrübeli Analist 2 Meme Coin İçin Sert Düzeltme Bekliyor!

Analist, WIF İçin 1 Doların Altını İşaret Ediyor!

Credible Crypto, WIF’in yüksek aralıklarında düşüş eğilimi gösterdiğini söylüyor. Analist, bu kurulumun kendini göstermesi için sabırla bir haftadan fazla beklediğini belirtiyor. Analist, şu değerlendirmesini paylaşıyor: “Şimdilik USD short hedefimin biraz gerisinde kalmış olsak da, BTC paritesi şu anda yukarı yönlü hedefime ulaştı ve BTC’deki mevcut düşük zaman çerçevesi önyargımla birlikte bu kurulumu benim için tetiklemek için yeterli. Muhtemelen bir sıçrama görme ihtimalimizin yüksek olduğu aşağıdaki yeşil bölgede bir miktar kar alacağız. Ancak nihayetinde WIF ile 1 doların altına geri dönerek aralığın en düşük seviyelerini hedefliyoruz.”

Credible Crypto, Bitcoin İçin Düzeltme Bekliyor!

Credible Crypto, BTC’nin son dalgalanmasının ardından geri çekilme pozisyonunda olduğunu belirtiyor. Analist, Bitcoin’in 69.000 dolarlık direnci aşmadığı sürece muhtemelen yatay işlem görmeye devam edeceğini söylüyor. Analist, şu açıklamayı yapıyor: “İnsanlar bir kez daha, bir ret beklemek için en olası yerde yükseklere geri döndüğümüzde deli gibi ağızlarını çalıştırıyorlar. Bu 5/5 kez oldu ve öğreneceklerini sanıyorsunuz ama öğrenmiyorlar. Kendi iyiliğiniz için, zafer turlarına başlamak için gerçekten patlak vermemizi bekleyin. Çünkü 6. kez çökersek hepiniz aptal gibi görüneceksiniz.”

Tecrübeli analist Credible Crypto, PEPE ve WIF’in yüksek seviyelerden düşüşe geçeceği ve sert bir düzeltme yaşayacağı görüşünde. Analist, Bitcoin’in de son dalgalanmasının ardından geri çekilme pozisyonunda olduğunu ve 69.000 dolarlık direnci aşmadığı sürece muhtemelen yatay işlem görmeye devam edeceğini belirtiyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir