USD34,23
EURO37,22
JPY0,230700
RUB0,362600
GBP44,94
EURO/USD1,09
BIST8.793,61
GR. ALTIN2.998,46
BTC68.397,05
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 13 Altcoin, Boğa Piyasası İçin Analistin Seçimi!

13 Altcoin, Boğa Piyasası İçin Analistin Seçimi!

13 Altcoin, Boğa Piyasası İçin Analistin Seçimi!
13 Altcoin, Boğa Piyasası İçin Analistin Seçimi!
service

Kripto para piyasası son dönemde yakaladığı ivmeyle güçlü bir performans sergiliyor ve bu da boğa piyasası beklentilerini artırıyor. Bu olumlu ortamda popüler bir analist, boğa piyasası için en iyi seçimlerini paylaştı. Analist, 13 altcoine olan iyimserliğini dile getirdi.

Analist Boğa Koşusu İçin Seçimlerini Yaptı: Bu 13 Altcoin!

Geçen hafta ABD TÜFE verilerine ilişkin endişelere rağmen Bitcoin ve altcoinler ivme kazandı. Popüler analist Miles Deutscher, boğa koşusunda ön sıralarda olacağını öngördüğü 13 altcoini paylaştı.

13 Altcoin, Boğa Piyasası İçin Analistin Seçimi!

Analistin Boğa Piyasası İçin Seçtiği Altcoinler

Analist, bu altcoinleri farklı sektörlerden seçiyor. Oyun kategorisinde SUPER, BEAM ve PRIME’ın iyi performans göstermesini bekliyor. Yapay zekâ sektöründeki seçimleri ise TAO, NEAR ve CARV. DePIN için seçimleri AR, RNDR, WMT ve ATH oluyor. Son olarak, RWA sektöründen CPOOL, OM ve ONDO’yu seçiyor.

13 Altcoin, Boğa Piyasası İçin Analistin Seçimi!

Analistin Görüşleri

Analist, bu altcoinlerin boğa koşusunda ön sıralarda olacağını tahmin ediyor. Analist, bu projelerin çoğunlukla ilgilendiği orta-büyük ölçekli projeler olduğunu belirtiyor. Ayrıca, her bir dikeyde iyi performans gösteren çok sayıda altcoin projesinin büyüklük ve her bir niş içinde ticaret fırsatları da olacağını vurguluyor.

Kripto Piyasaları 2 Günde 140 Milyar Dolar Kazandı

Geçen Perşembe günü kripto para dünyası oldukça kötü durumdaydı. BTC aylık 59.000 doların altına sert bir düşüş yaşadı. Ancak, boğalar bu hareketi durdurmayı başardı. Ayrıca, varlığın hafta sonuna kadar neredeyse tüm kayıplarını telafi etmesine yardımcı oldu.

Bitcoin’in Ralli

Bitcoin Cumartesi ve Pazar günleri 63.000 dolar civarında seyretti. Ancak Pazartesi ve Salı günleri sert bir şekilde saldırıya geçti. Bu durum BTC fiyatlarının 68.000 dolara yükselmesiyle sonuçlandı. Spot ETF’lere yönelik artan talepten kaynaklanması muhtemel olan bu ralli, Bitcoin’in piyasa değerini yaklaşık 1.330 trilyon dolara çıkardı.

Popüler analist Miles Deutscher, boğa piyasasında en iyi performansı göstereceğini tahmin ettiği 13 altcoini paylaştı. Analist, oyun, yapay zekâ, DePIN ve RWA sektörlerinden çeşitli altcoinleri listeledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir