USD34,23
EURO37,22
JPY0,230700
RUB0,362600
GBP44,94
EURO/USD1,09
BIST8.793,61
GR. ALTIN2.998,46
BTC68.688,17
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 3 Kripto Para İçin Yükseliş Sinyalini Verdi! Analist Ne Söylüyor?

3 Kripto Para İçin Yükseliş Sinyalini Verdi! Analist Ne Söylüyor?

3 Kripto Para İçin Yükseliş Sinyalini Verdi! Analist Ne Söylüyor?
3 Kripto Para İçin Yükseliş Sinyalini Verdi! Analist Ne Söylüyor?
service

Kripto piyasası bu hafta ‘Uptober’ beklentilerini karşılamaya çalışıyor. Lider kripto para Bitcoin, 68.000 dolara ulaşan güçlü bir hamle yaptı ve altcoin piyasası da genel olarak olumlu bir performans sergiledi. Bu olumlu ortamda, geniş bir takipçi kitlesine sahip bir analist, Bitcoin’in son dalgalanmasına rağmen yükseliş trendinde olduğunu söylüyor. Analist ayrıca FET ve WIF Coin hakkında da görüşlerini paylaştı.

Bitcoin İçin Yükseliş Beklentisi

Analist, 60.000 dolar civarındaki desteği geri aldıktan sonra Bitcoin’in yükselişe geçtiğini belirtiyor. Analist, son dalgalanmanın Bitcoin’i 70.000 dolara yaklaştıracağını ve hatta daha fazla yükseliş potansiyeli olabileceğini düşünüyor. Analist, ‘68.000+ dolar için BTC zamanı. Likidite, son fitil düşüklüğünün altına çekildi, bakalım yüksekleri alabilecek miyiz? Ondan sonrası için ipucu yok. Ancak aksi gösterilinceye kadar hala yükselişteyiz’ dedi. Yazı sırasında Bitcoin, gün içinde %3,5’in üzerinde bir artışla 67.930 dolardan işlem görüyordu. Böylece kripto para, haftalık kazançlarını %9,5’e çıkardı.

3 Kripto Para İçin Yükseliş Sinyalini Verdi! Analist Ne Söylüyor?

WIF Coin İçin Yükseliş Öngörüsü

Analist, popüler meme coin’i dogwifhat (WIF Coin) için de yükseliş öngörüyor. Analist, WIF Coin için yaklaşık %25’lik bir artış öngörüyor ve ‘BTC sabit kaldığı sürece WIF Coin yakında 3,5 dolar olacak’ diyor. Yazı sırasında WIF Coin, günlük bazda %1,4 kayıpla 2,61 dolardan işlem görüyordu. Ancak kripto para haftalık grafiğinde %4,66 kazancın üzerinde oturuyor.

FET İçin Yatay Beklenti

Analist, Artificial Superintelligence Alliance’ın (FET) yerel tokeni için yükselişe geçmesine rağmen, önümüzdeki günlerde muhtemelen yatay işlem göreceğini düşünüyor. Analist, ‘FET oldukça nötr bir fiyat hareketine sahip, önümüzdeki birkaç gün boyunca sakinleştiğini ve hiçbir şey yapmadığını görmek şaşırtıcı olmaz. Hala AI’nın (yapay zeka) iyi bir kategori olduğunu düşünüyorum ancak TAO bence ticaret yapmak için daha iyi bir araç. Yine de FET’te yükseliş var’ dedi. Yazı sırasında kripto para, günlük bazda %0,85 artışla 1,46 dolardan işlem görüyordu. Yapay zeka coin’i haftalık grafiğinde ise %4,18 yükseliş gördü.

Kripto piyasası, ‘Uptober’ beklentileriyle hareketleniyor. Analistlerin yükseliş öngörüleri, Bitcoin’in 70.000 dolara ulaşma potansiyeline işaret ediyor. Analist, WIF ve FET için de yükseliş öngörüyor, ancak yatırımcıların dikkatli olmaları ve kendi araştırmalarını yapmaları gerekiyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir