USD34,18
EURO37,03
JPY0,229100
RUB0,351200
GBP44,58
EURO/USD1,08
BIST9.002,34
GR. ALTIN2.960,33
BTC67.489,19
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 2 Kripto Para Koşarken, Bu Altcoin Satılabilir mi? Analist Uyarıyor

2 Kripto Para Koşarken, Bu Altcoin Satılabilir mi? Analist Uyarıyor

2 Kripto Para Koşarken, Bu Altcoin Satılabilir mi? Analist Uyarıyor
2 Kripto Para Koşarken, Bu Altcoin Satılabilir mi? Analist Uyarıyor
service

Kripto para piyasası, yükseliş momentumunu sürdürmek için mücadele ederken, deneyimli bir analist, iki kripto para için yükseliş sinyalleri verirken, bir altcoin için satış sinyali uyarısı veriyor.

Ethereum (ETH) Yükselişe Geçiyor mu?

Tecrübeli analist Ali Martinez, Ethereum’un haftalık zaman diliminde yukarı yönlü bir kanalın alt sınırını yeniden test etmesinin ardından tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükselebileceğini belirtiyor. Analist, bu kanalın alt sınırından yapılan her sıçramanın, tarihsel olarak Ethereum için ortalama %130’luk bir fiyat artışına yol açtığını söylüyor. Bu formasyon devam ederse, benzer bir hareket ETH’yi 6.000 dolara çıkarabilir. Tabii ki, 2.300 dolarlık kilit destek seviyesinin sağlam kalması şartıyla.

2 Kripto Para Koşarken, Bu Altcoin Satılabilir mi? Analist Uyarıyor

Bitcoin (BTC) Patlayıcı Bir Ralli İçin Hazırlanıyor mu?

Ali Martinez, Bitcoin’in 200 günlük hareketli ortalamayı kırmasının ardından patlayıcı bir ralli için hazırlanıyor olabileceğini söylüyor. Analist, “Bitcoin’in 200 günlük hareketli ortalamanın üzerine çıktığı son üç seferde parabolik boğa koşuları gördük! Şimdi BTC bu engeli bir kez daha aşmaya çalışıyor.” diyor.

Sui (SUI) İçin Satış Sinyali: Analist Uyarıyor

Ali Martinez, Tom DeMark (TD) Sequential Göstergesine dayanarak Solana (SOL) rakibi Sui (SUI) için bir piyasa düzeltmesi öngörüyor. Yatırımcılar TDS Göstergesini, önceki dokuz ya da 13 bar veya mumun kapanış fiyatlarına dayanarak tokenlar için potansiyel trend dönüşlerini tahmin etmek için kullanıyor. Analist, “SUI’ye gidip short pozisyon alın demiyorum. Sadece dikkatli olun diyorum! TD Sequential, SUI’nin haftalık grafikteki trendini tahmin etmede isabetli oldu ve şu anda bir satış sinyali veriyor.” diyor.

Kripto para piyasası belirsizliklerle doluyken, deneyimli bir analistin verdiği bu sinyaller, yatırımcılar için önemli bir rehber olabilir. Ethereum ve Bitcoin’in yükselişine işaret eden analist, Sui’nin potansiyel bir satış sinyali verdiğine dikkat çekiyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir