USD34,23
EURO37,22
JPY0,230700
RUB0,362600
GBP44,94
EURO/USD1,09
BIST8.793,61
GR. ALTIN2.998,46
BTC68.184,07
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. DWF Labs, NeiroOnEthereum ile Ortaklık Duyurdu: Altcoin Fiyatı Zıpladı!

DWF Labs, NeiroOnEthereum ile Ortaklık Duyurdu: Altcoin Fiyatı Zıpladı!

DWF Labs, NeiroOnEthereum ile Ortaklık Duyurdu: Altcoin Fiyatı Zıpladı!
DWF Labs, NeiroOnEthereum ile Ortaklık Duyurdu: Altcoin Fiyatı Zıpladı!
service

Kripto para piyasası hafta sonuna hazırlanırken ivme kaybediyor. Lider kripto Bitcoin güç göstermeye devam etse de 68 bin doların ötesine ilerlemekte zorlanıyor. Altcoin piyasası ise karışık bir görünüme sahip. Bazı tokenler irtifa kaybederken, bazıları farklı etkenlerin etkisiyle güçlü hamleler yapıyor. Önde gelen piyasa yapıcı DWF Labs, sürpriz bir altcoin ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu gelişmenin etkisiyle token fiyatı zıpladı.

DWF Labs, NeiroOnEthereum ile Bir Ortaklık Kurdu

DWF Labs, sık sık yaptığı yatırımlarla gündeme geliyor. Dev piyasa yapıcı ayrıca, seçtiği bazı altcoinlerle ortaklıklar kuruyor. Bu hamleleri ilgili altcoin projeleri için oldukça önemli. Zira, bu destek bir güven işareti oluyor. Dolayısıyla, bazen tokenlerde bir fiyat artışını da beraberinde getiriyor. DWF Labs, son bir gelişmede NeiroOnEthereum ile bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu gelişmenin ardından token fiyatı yükselişe geçti.

DWF Labs, NeiroOnEthereum ile Ortaklık Duyurdu: Altcoin Fiyatı Zıpladı!

NEIRO Fiyatı Zıpladı

NEIRO fiyatı gün içinde seyrettiği 0,083 dolar seviyesinden 0,1021 dolara sıçradı. Altcoin daha sonra irtifa kaybetmeye başladı. NEIRO yazı sırasında günlük bazda %7’nin üzerinde artışla 0,097 dolardan işlem görüyordu. Bu arada, tokenin işlem hacmi %11,5’lik kayda değer bir artış kaydetti. Bu da yatırımcıların ve traderların tokene olan ilgisindeki artışa işaret ediyor.

DWF Labs, NeiroOnEthereum ile Ortaklık Duyurdu: Altcoin Fiyatı Zıpladı!

DWF Labs, Opsiyon Ticareti Lansmanını ve Büyük Yükseltmeleri Duyurdu

DWF Labs, Web3 varlıkları için bir Opsiyon Ticareti modülünün başlatıldığını duyurdu. Ekip ayrıca, alım satım ve yatırım döngüsünün tüm aşamalarında müşterilerin likiditesinin maksimum düzeyde korunması için risk yönetimi araçlarını geliştiriyor.

DWF Labs’ın Ürün Paketi Genişledi

DWF Labs ekibinin paylaştığı resmi açıklamaya göre, müşterileri için Web3 varlıkları üzerinde opsiyon ticaretine olanak sağlıyor. Bu gelişme, platformdaki traderların kullanabileceği finansal araç yelpazesinde önemli bir ilerlemeye işaret ediyor. DWF Labs’in ürün paketindeki son genişleme, platformun hızla gelişen dijital varlık pazarında kapsamlı ve sofistike ticaret çözümleri sunma taahhüdünü yansıtıyor.

DWF Labs, NeiroOnEthereum ile ortaklık kurduğunu duyurdu ve bu gelişmenin ardından NEIRO tokeninin fiyatı yükselişe geçti. DWF Labs, aynı zamanda Web3 varlıkları için bir Opsiyon Ticareti modülünü başlattığını ve platformunun ürün paketini genişlettiğini duyurdu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir