USD34,27
EURO37,10
JPY0,226000
RUB0,352800
GBP44,55
EURO/USD1,08
BIST8.853,72
GR. ALTIN3.013,08
BTC67.154,80
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Schafer Samsun’da 2. Mağazasını Açtı: 71 Mağazaya Ulaşan Marka Büyümeye Devam Ediyor

Schafer Samsun’da 2. Mağazasını Açtı: 71 Mağazaya Ulaşan Marka Büyümeye Devam Ediyor

Schafer Samsun'da 2. Mağazasını Açtı: 71 Mağazaya Ulaşan Marka Büyümeye Devam Ediyor
Schafer Samsun'da 2. Mağazasını Açtı: 71 Mağazaya Ulaşan Marka Büyümeye Devam Ediyor
service

Türk züccaciye sektörünün önde gelen markalarından Schafer, 71 mağazaya ulaşmasının ardından Samsun’da ikinci mağazasını açarak büyümesini sürdürüyor.

Schafer Samsun’da Büyümeye Devam Ediyor

71 mağazasıyla tüketicilere en iyi ve kaliteli hizmeti sunan Schafer, 2 bin 800’e varan ürün çeşidiyle geniş mağaza ağına sahip. Dinamik ve yenilikçi tasarım anlayışıyla sektörün öncüsü olan Schafer, 16’ncı franchise mağazasını Samsun’da açtı.

Schafer Samsun'da 2. Mağazasını Açtı: 71 Mağazaya Ulaşan Marka Büyümeye Devam Ediyor

Schafer’ın Samsun’daki Yeni Mağazası

Türkiye genelinde 16’sı franchise olmak üzere 71 mağazasıyla hizmet veren Schafer, yeni franchise mağazasını Samsun’da açtı. 2024 yılında 26 büyük ilde 71 mağazaya ulaşan Schafer’ın Samsun’daki franchise mağazası 340 metrekarelik bir alana sahip.

Schafer Samsun'da 2. Mağazasını Açtı: 71 Mağazaya Ulaşan Marka Büyümeye Devam Ediyor

Schafer CEO’su Murat Aslan’dan Açıklama

Schafer CEO’su Murat Aslan, “Schafer markası olarak Her Evin Schafer’ı Var! söylemiyle züccaciye, küçük ev aletleri ve ev tekstili ürünlerimizle mutfaklara, evlere giren bir markayız.” dedi. Aslan, “Ürünlerimizle vadettiğimiz kaliteyi, fonksiyonelliği müşterilerimizin de yaşayıp keyif almalarını sağlamak daima en önemli misyonlarımızdan biri oldu.” ifadelerini kullandı.

Yeni Mağaza ile Büyüme Hedefi

Trendleri takip ederek konseptini yenileyen Schafer, Samsun’da ikinci mağazasını açmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Schafer, mağaza açma talepleri ve müşterilerden gördüğü ilgiden dolayı yatırımlarına devam edeceğini belirtti.

Franchise ile Organizasyon

Schafer, franchise mağazaları sayesinde tek bir marka altında birçok ürünü tüketicilere sunarak organize perakendeye katkıda bulunuyor. Türkiye çapında hem franchise vererek hem de kendi mağazalarını açarak yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı.

Schafer, 71 mağazaya ulaşmasının ardından Samsun’da ikinci mağazasını açarak büyümeye devam ediyor. Marka, franchise mağazalarıyla organize perakendeye katkıda bulunarak Türkiye çapında büyümesini sürdüreceğini açıkladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir