USD34,23
EURO37,22
JPY0,230700
RUB0,362600
GBP44,94
EURO/USD1,09
BIST8.793,61
GR. ALTIN2.998,46
BTC68.346,93
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Analist: Fetch.ai Yapay Zeka Token’i Güçlü Performans Gösteriyor

Analist: Fetch.ai Yapay Zeka Token’i Güçlü Performans Gösteriyor

Analist: Fetch.ai Yapay Zeka Token'i Güçlü Performans Gösteriyor
Analist: Fetch.ai Yapay Zeka Token'i Güçlü Performans Gösteriyor
service

Önde gelen bir kripto analisti, Fetch.ai (FET) isimli yapay zeka tabanlı altcoin’in güçlü bir performans gösterdiğini belirtti. Ayrıca, Solana (SOL) ve bazı meme coin’ler hakkında da görüşlerini paylaştı.

Fetch.ai’nin Güçlü Performansı

Anonim olarak bilinen kripto trader Altcoin Sherpa, 224.800 takipçisine Fetch.ai’nin teknik göstergelerinin oldukça umut verici olduğunu açıkladı. FET, Artifical Superintelligence Alliance’ın bir parçası olarak öne çıkıyor ve mevcut durumda olumlu piyasada yer alıyor. Analist, FET için “al ve tut” stratejisinin uygun olduğunu belirtti.

Analist: Fetch.ai Yapay Zeka Token'i Güçlü Performans Gösteriyor

Solana İçin Beklentiler

Sherpa, Solana’nın Ethereum’un bir rakibi olmasına rağmen, kısa vadede güçlü bir yükseliş hareketi beklemediğini belirtti. SOL’un mevcut ticaret fiyatı 154 dolar ve son 24 saatte %1.4 oranında bir artış gösterdi. Analist, Solana için de “al ve tut” stratejisinin daha iyi olduğunu belirtti.

Meme Coin’ler İçin Fırsatlar

Sherpa, aktif olmayan yatırımcılar için henüz çok yükselmemiş meme coin’lere yatırım yapmayı önerdi. Özellikle Floki, Bonk ve Pepe gibi coin’lerin değerlerinin gelecekte artabileceğine inandığını belirtti.

Yatırımcılar, Sherpa’nın tavsiyeleri doğrultusunda, teknik göstergeleri güçlü olan Fetch.ai’ye odaklanırken, Solana için sabırlı olmaları ve meme coin’lerde ise uygun fırsatları değerlendirmeleri beklenebilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir