USD34,25
EURO37,10
JPY0,227400
RUB0,355000
GBP44,47
EURO/USD1,08
BIST8.707,12
GR. ALTIN3.010,19
BTC67.340,40
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 3 Kripto Para İçin Uyarı: Önümüzdeki Hafta Uzak Durun!

3 Kripto Para İçin Uyarı: Önümüzdeki Hafta Uzak Durun!

3 Kripto Para İçin Uyarı: Önümüzdeki Hafta Uzak Durun!
3 Kripto Para İçin Uyarı: Önümüzdeki Hafta Uzak Durun!
service

Kripto para piyasasında Bitcoin ve altcoinler için ‘Uptober’ oynanıyor. Metrikler, kriptonun boğa piyasasının yedi ay sonra geri döndüğünü gösteriyor. Yine de, bazı kripto paralar diğerlerinden daha iyi performans gösterecek. Ancak, bazıları önemli riskler taşıdığı için yatırımcıların uzak durmasında fayda var.

Token Kilidi Açma Etkinlikleri: Riskli Bir Alan

Kripto uzmanı Vinicius Barbosa, özellikle üç token için yatırımcıları uyarıyor. Meşru projeler için en önemli risklerden biri likidite ve potansiyel büyük satış baskılarıyla ilgilidir. Özellikle, yaklaşan token unlock etkinliklerinin bir kripto para biriminin arzını aniden artırması mümkün. Böylece, yatırımcıların varlıklarını sulandırabilir ve potansiyel olarak spot piyasaları sular altında bırakabilir.

3 Kripto Para İçin Uyarı: Önümüzdeki Hafta Uzak Durun!

Önümüzdeki Haftaki Token Unlock Etkinlileri

Mevcut durumda Tokenomist verileri, küçük hacimli kripto para birimleri için oransal olarak üç büyük kilit açma uyarısını veriyor. Önümüzdeki yedi gün içinde 21 altcoin yaklaşık 100 milyon dolarlık tokenin kilidini açacak. Ancak üç proje öne çıkıyor.

Metars Genesis (MRS)

İlk sıradaki kripto para: Metars Genesis (MRS). Metars Genesis (MRS) önümüzdeki hafta AI Partnership Funding’e yönelik 15,60 milyon dolarlık 10 milyon MRS’nin kilidini açacak. Proje, 150 milyon dolardan daha az sermayeye sahip düşük sermayeli bir kripto para birimi. Ayrıca, bu tür bir kilit açmak alaka düzeyini artırıyor. Bu ortaklıkların yakında satabileceği 10 milyon MRS, token için yaklaşık %12’lik bir arz enflasyonunu demek.

ApeX (APEX)

Listede ApeX (APEX) de var. ApeX (APEX), önümüzdeki hafta büyük bir arz şokuyla karşı karşıya kalacak. Bu nedenle, uzak durulması gereken bir başka kripto para birimi olarak öne çıkıyor. Özellikle, protokol önümüzdeki yedi gün içinde 14,34 milyon dolar değerinde 9,62 milyon APEX’in kilidini açacak. Bu olay, MRS’den bile daha yüksek bir arz enflasyonunu temsil ediyor. Diğer bir ifadeyle proje, dolaşımdaki arza %20 yeni token ekliyor. Tokenların dağıtımında, erken yatırımcılar kilitlerin üçte birinden fazlasını alacak. Ayrıca, ekip çoğunluğunu alacak.

Solidus Ai Tech (AITECH)

Listenin sonundaki kripto para: Solidus Ai Tech (AITECH). Solidus Ai Tech, tüm finans piyasalarına hakim olan yapay zeka (AI) patlamasını yönlendirmeye çalışıyor. Örneğin, AI ile ilgili hisse senetleri 2024 için en popüler yatırımlar arasında yer alıyor. AITECH, ekosistemine %7,6 daha fazla dolaşım arzı ekleyerek 8,08 milyon dolar değerinde 80,18 milyon tokenin kilidini açacak.

Token Kilidi Açmaları ve Risk Yönetimi

Token kilitlerinin açılması ve arz enflasyonu, gelecekteki fiyat performansının mutlaka kötü olacağı anlamına gelmez. Temel ekonomiye göre, bir varlığın değerini, arz ve talep arasındaki ilişki belirler. Yine de, yaklaşan potansiyel satış baskılarıyla kripto para ticareti yapmaktan kaçınmak, piyasada genellikle göz ardı edilen geçerli bir risk yönetimi stratejisidir.

Makaledeki görüşler ve tahminler uzmana ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir