USD34,22
EURO37,05
JPY0,227300
RUB0,353700
GBP44,55
EURO/USD1,08
BIST8.654,39
GR. ALTIN3.005,79
BTC67.310,97
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Cardano Kurucusu: 10 Yılda Bitcoin ve Ethereum’u Geçeceğiz!

Cardano Kurucusu: 10 Yılda Bitcoin ve Ethereum’u Geçeceğiz!

Cardano Kurucusu: 10 Yılda Bitcoin ve Ethereum'u Geçeceğiz!
Cardano Kurucusu: 10 Yılda Bitcoin ve Ethereum'u Geçeceğiz!
service

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, Cardano ağının Bitcoin ve Ethereum’dan ‘daha büyük’ hale geleceğini iddia ediyor. Hatta, bunun ne zaman gerçekleşeceğine dair bir zaman çizelgesi veriyor. Cardano’nun kurucusu, ağının neden diğer katman-1 ağlara göre daha avantajlı olduğunu açıklıyor. Özellikle de ağda merkezi olmayan yönetişimi başlatan Voltaire dönemine vurgu yapıyor.

Cardano Bitcoin ve Ethereum’u Ne Zaman Geçecek?

Cardano kurucusu projesi konusunda oldukça iddialı. Charles Hoskinson, ağının bundan on yıl sonra Ethereum’dan, on yıl sonra da Bitcoin’den daha büyük hale geleceğini iddia ediyor. Hoskinson, çoğu hükümetin on yıl içinde kendi altyapısı üzerinde çalışacağını da sözlerine ekliyor. Hoskinson, bu iddialı açıklamaları Arjantin’de yeni başlayan Cardano zirvesinde yaptı.

Cardano Kurucusu: 10 Yılda Bitcoin ve Ethereum'u Geçeceğiz!

Cardano’nun Yükselişi

Cardano (ADA), şu anda piyasa değerine göre on birinci en büyük kripto konumunda. Bu durumda, Cardano’nun Bitcoin ve Ethereum’u geçmesi şimdilik imkansıza yakın. Ancak Charles Hoskinson, Cardano’nun bu diğer ağlardan daha üstün bir teknolojiye sahip olduğuna dair inancına dayanarak bunun eninde sonunda gerçekleşeceğinden emin.

Cardano Kurucusu: 10 Yılda Bitcoin ve Ethereum'u Geçeceğiz!

Merkezi Olmayan Yönetişim Neden Çok Önemli?

Cardano mucidi, Cardano’nun merkezi olmayan yönetişiminin neden önemli olduğuna dair daha fazla bilgi verdi. Hoskinson, on-chain yönetişimle herhangi bir sorunu çözmek için ihtiyaç duyacakları her şeye sahip olduklarını söylüyor. Bu nedenle pazarlamaya odaklanmadıklarını belirtiyor. Bunun yerine ağın pazarlanmasına da yardımcı olacak gerçek bir topluluk oluşturmaya çalıştıklarını sözlerine ekliyor.

Cardano Kurucusu: 10 Yılda Bitcoin ve Ethereum'u Geçeceğiz!

Voltaire Dönemi: Cardano İçin Çok Önemli!

Charles Hoskinson, Voltaire döneminin Cardano ağı için önemli olduğunu vurguluyor. Onu diğer tüm katman-1 ağlarının üzerine koyduğuna inanıyor. Hoskinson bu fırsatı risk sermayedarlarının fon sağladığı ağları gölgelemek için de kullanıyor. VC finansmanına boyun eğmenin Blockchain teknolojisinin tüm amacıyla çeliştiğini belirtiyor. Bu ağların çoğunun merkezi olduğunu, çünkü sadece birkaçının üzerinde doğrulayıcı node’lar çalıştırdığını kaydediyor.

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, Cardano ağının Bitcoin ve Ethereum’dan ‘daha büyük’ hale geleceğini iddia ediyor. Hoskinson, Cardano’nun merkezi olmayan yönetişiminin ve Voltaire döneminin, ağın geleceğini şekillendireceğini ve diğer katman-1 ağlarına göre avantaj sağlayacağını söylüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir