USD34,09
EURO38,10
JPY0,240900
RUB0,370000
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.842,39
BTC63.372,04
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. X hesabını kapatmıştı, BES’i hatırlatmayı unutmadı! Mert Başaran’ın uyarısına kulak vermeyen pişman olabilir

X hesabını kapatmıştı, BES’i hatırlatmayı unutmadı! Mert Başaran’ın uyarısına kulak vermeyen pişman olabilir

Tasarruf uzmanı Mert Başaran, X hesabını kapatmadan hemen önce BES ile ilgili yapmış olduğu uyarı ile dikkat çekti. Peki Mert Başaran ne dedi? İşte Mert Başaran’ın o uyarısı…

Mert Başaran’ın uyarısına kulak vermeyen pişman olabilir
Mert Başaran’ın uyarısına kulak vermeyen pişman olabilir
service

Tasarruf uzmanı olarak tanınan ve son zamanlarda vermiş olduğu öneriler ile dikkat çeken Mert Başaran, ani bir şekilde X hesabını kapatma kararı almıştı. Ancak Mert Başaran, hesabı kapatmadan önce takipçilerine bazı öneri ve uyarılarda bulundu.

Mert Başaran’ın uyarısına kulak vermeyen pişman olabilir

Bu öneriler arasında özellikle biri dikkat çekerken, ünlü ismin bir uyarısı da Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) içerisinde bulunanlar için oldu. Peki Mert Başaran ne dedi? İşte Mert Başaran’ın o uyarısı…

SELPAK İÇİN VERDİĞİ ÖNERİ, X’E VEDASIYLA SON BULDU

Mert Başaran’ın uyarısına kulak vermeyen pişman olabilir

Son olarak X hesabından, “Almamamız gereken şeyleri alıyoruz. İki ayakkabın varsa üçüncüsüne ne gerek var? Ben her hafta aynı ceketi giyiyorum. Selpak kullanıyor atıyor, olmaz. Yarısını keseceksin, yarısını kullanacaksın” ifadelerini kullanan tasarruf uzmanı Mert Başaran, Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın radarına takılmış ve sosyal medyada epeyce büyüyen bir tartışma başlamıştı.

Mert Başaran’ın uyarısına kulak vermeyen pişman olabilir

Benzer Haberler
wazirx-update-3
WazirX Hacklendi: 230 Milyon Dolarlık Kripto Para Çalındı!

Bu tartışmanın sonunda X hesabını kapatma kararı alan Başaran, kendisine danışmak isteyenlerin ulaşabileceği alanları da açıklayarak, X’e veda etti.

KAPATMADAN HEMEN ÖNCE BES İLE İLGİLİ ÖNERİ VERDİ

Mert Başaran’ın uyarısına kulak vermeyen pişman olabilir

X’e veda etmeden önce şimdiye dek verdiği tasarruf önerilerine 6 maddede toplayan Mert Başaran, özellikle halihazırda geçerli sayılabilecek bir öneri ile dikkat çekti.

Takipçilerine bu konuda bir kez daha hatırlatma yapan, “BES mükemmel sistem fonlarınızı doğru yönetin” diyerek, bireysel emeklilik sistemindeki fonlara sahip çıkılması gerektiğini belirtti. Öte yandan Mert Başaran’ı takip etmek isteyenlerin uzman isme nasıl ulaşacağı da öğrenildi.

MERT BBAŞARAN: DİĞER SOSYAL MEDYA HESAPLARI AÇIK KALACAK

X’e veda etse de diğer sosyal medya platformlarına veda etmeyen Başaran, bunu X takipçileriyle de paylaştı.

Mert Başaran’ın uyarısına kulak vermeyen pişman olabilir

Benzer Haberler
Bitcoin'deki Son Fiyat Değişikliklerini Nasıl Analiz Edebilirsiniz
Bitcoin’deki Son Fiyat Değişikliklerini Nasıl Analiz Edebilirsiniz?

Vedasını duyurdu gönderisinde özellikle Instagram ve YouTube üzerinden açıklamalar yapmayı sürdüreceğini belirten uzman isim, kendisine ulaşmak isteyenler için şu notu gönderisine ekledi:

“Insta’da ve Youtube’da devam edeceğim. Cidden 1 ayda 2 kere ishal ve kusma yaşadım bunun bir kısmı buradaki yorumlara üzülmem! Balık burcuyum herkes sevsin anlasın derken kendime zarar vermeye başladım. Burası insanları dalga geçerek ya da ezerek içini boşalttığı bir yer ve çok yorucu! Instagram’da ara tuşuna basarsanız bedava telden ararsınız veya WhatsApp yazarsınız abonelik vb. yoktur. Youtube’a abone olun oradan da takip edersiniz o da bedava. Sevgilerimle.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir