USD34,23
EURO37,01
JPY0,227200
RUB0,357600
GBP44,46
EURO/USD1,08
BIST8.838,60
GR. ALTIN3.022,23
BTC67.486,66
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 3 Altcoin Bugün Trend Oldu: Yüksek Performans!

3 Altcoin Bugün Trend Oldu: Yüksek Performans!

3 Altcoin Bugün Trend Oldu: Yüksek Performans!
3 Altcoin Bugün Trend Oldu: Yüksek Performans!
service

Birkaç kripto para rahatlama yaşarken, bazıları trend olan altcoinler listesine girerek dikkat çekiyor. Bu artış, yatırımcı ilgisinin artmasına ve satış baskısının azalmasına bağlanabilir. Trend olan bu üç altcoin’in analizi sunuluyor.

KOALA AI (KOKO)

KOALA AI, meme coin’lerin mizahını Yapay Zekâ (AI) gücüyle birleştiren bir proje. Pepe’den (PEPE) esinlenen KOALA AI, AI + meme coin anlatısı etrafında artan boğa hissi nedeniyle ilgi görüyor. Sonuç olarak, KOKO’nun fiyatı son 24 saat içinde %70 arttı. Altcoin şu anda 0,0000055 dolardan işlem görüyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) okuması genellikle 70,00’ın üzerinde. Bu da aşırı alım seviyesini geçtiğini gösteriyor. Aynı durum, Para Akışı Endeksi (MFI) için de geçerli. Bu pozisyonlar büyük bir alım baskısı anlamına geliyor. Ancak, aynı zamanda kâr alımlarının yakında başlayabileceğini de gösteriyor. KOKO’nun fiyatı 0,0000047 dolara kadar gerileyebilir. Ancak, boğalar baskıyı sürdürürse, altcoin’in değeri yükselerek 0,0000060 doların üzerine çıkabilir.

3 Altcoin Bugün Trend Oldu: Yüksek Performans!

KLAUS (KLAUS)

Meme coin anlatısı olan KLAUS, fiyatı son yedi gün içinde %565 oranında arttığı için trend olan altcoin’ler arasında yer alıyor. Yazı sırasında, altcoin fiyatı 0,040 dolar. Bir saatlik grafikte, token 0,045 dolarda kayda değer bir genel dirençle karşı karşıya. Bu da KLAUS’un fiyatının kısa vadede mücadele etmeye devam etmesinin bir nedeni. Mevcut teknik kurulum göz önüne alındığında, coin fiyatının 0,030 dolara düşmesi muhtemel. Ancak, genel direnci aşması halinde bu tahmin geçersiz olabilir. Böylece, tokenin 0,056 dolara yükselmesi mümkün hale gelir.

Trend Olan Altcoin’ler

Goatseus Maximus (GOAT), piyasada devam eden AI + meme coin anlatısının öncüsü gibi. Yakın zamanda milyoner olan yapay zekâ Truth Terminal’in bu statüye ulaşmak için elinde tuttuğu altcoinlerden biri olması. Ancak, altcoin fiyatı kısa süre önce %50 oranında düştü. Bu, Truth Terminal’in insanlar tarafından işletildiği ve trend olan altcoinlere dahil edilmesine katkıda bulunduğu yönündeki raporların ardından gerçekleşti. İlk düşüşe rağmen Lookonchain, bir balinanın 2 milyon dolar değerinde GOAT daha biriktirdiğini bildirdi. Şu anda aynı balina, 7,14 milyon dolar kullanılarak elde edilen 21,39 milyonu elinde tutuyor. Bu gelişmenin ardından altcoin fiyatı tekrar yükseldi. Token, şu anda 0,40 dolar seviyesinde duruyor. Büyük birikim devam ederse, altcoin’in değeri kısa vadede 0,58 dolara yükselmesi mümkün. Aksine, kripto balinaları çok sayıda satmaya başlarsa, GOAT’ın fiyatının 0,29 dolara düşmesi olası.

Makaledeki görüşler ve tahminler analiste ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir