USD34,23
EURO37,01
JPY0,227200
RUB0,357600
GBP44,46
EURO/USD1,08
BIST8.838,60
GR. ALTIN3.022,23
BTC67.486,66
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Across Protocol: 1 Milyar Token Sınırı Altcoin’in Geleceğini Belirleyecek

Across Protocol: 1 Milyar Token Sınırı Altcoin’in Geleceğini Belirleyecek

Across Protocol: 1 Milyar Token Sınırı Altcoin'in Geleceğini Belirleyecek
Across Protocol: 1 Milyar Token Sınırı Altcoin'in Geleceğini Belirleyecek
service

Across Protocol, LayerZero Labs CEO’su Bryan Pellegrino’nun eleştirilerinin ardından bir milyar token sınırını kabul etmeyi kabul etti. Bu olay, altcoin’in fiyatında düşüşe yol açtı ve Across Protocol, ACX token arzını sonsuza dek 1 milyar ile sınırlamayı öneriyor.

ACX Token Arzının Sınırı

Across Protocol kurucu ortağı Hart Lambur, LayerZero Labs CEO’su Bryan Pellegrino’nun eleştirilerine kulak verdi ve ACX token arzını kalıcı olarak 1 milyar ile sınırlamayı önerdi. Teklif, Across topluluğu tarafından onaylanırsa, Across Governance’ın ACX token üzerindeki sahipliğinden de feragat edecek ve token arzında basım veya yakma yoluyla gelecekte herhangi bir değişiklik olmasını önleyecek.

Across Protocol: 1 Milyar Token Sınırı Altcoin'in Geleceğini Belirleyecek

Pellegrino’nun Eleştirileri

Pellegrino, Across token sözleşmesiyle ilgili “kritik bir sorun” olarak tanımladığı durumu işaret etmişti. Ancak topluluk bu durumu tepkiyle karşıladı ve bunun bir güvenlik açığından ziyade bir şeffaflık sorunu olduğu öne sürdü. Pellegrino, Across token sözleşmesinde, sahibinin herhangi bir cüzdandan ACX tokenlerini yakmasına izin verdiğini iddia ettiği bir işleve dikkat çekti.

Across Protocol: 1 Milyar Token Sınırı Altcoin'in Geleceğini Belirleyecek

Across Protocol ve UMA Protocol

Birlikte çalışabilirlik protokolü kurucusu ayrıca Across Protocol ve UMA Protocol sözleşmelerinin tokenları sonsuza kadar basabileceğini iddia ederek, sorunu çözmek için mülkiyetin toplam arzın ötesinde basımı önleyen, yakmaya izin vermeyen ve mülkiyeti devredemeyen değişmez bir akıllı sözleşmeye aktarılması gerektiğini öne sürdü.

Altcoin Fiyatındaki Düşüş

Lambur başlangıçta Pellegrino’nun iddialarını “samimiyetsiz FUD ve korku tacirliği” olarak reddetti ve sözleşmelerinin güvenli olduğunu söyledi. OpenZeppelin’in güvenlik müdürü Jota Carpanelli de iddiaya yanıt verdi ve mint ve burn işlevlerini Safe (eski adıyla Gnosis Safe) multi-sig cüzdanının kontrol ettiğini söyledi. Ancak, ACX, suçlamaların ardından yaklaşık %4 düşüşle 0,28 dolara geriledi.

Across Protocol, LayerZero Labs CEO’su Bryan Pellegrino’nun eleştirilerinin ardından 1 milyar token sınırını kabul etmeyi kabul etti. Bu olay, altcoin’in fiyatında düşüşe yol açtı ve Across Protocol, ACX token arzını sonsuza dek 1 milyar ile sınırlamayı öneriyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir