USD34,26
EURO37,02
JPY0,227300
RUB0,357800
GBP44,77
EURO/USD1,08
BIST8.838,60
GR. ALTIN3.027,87
BTC67.423,01
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 3 Altcoin Piyasayı Salladı: İşte Neler Bekleniyor!

3 Altcoin Piyasayı Salladı: İşte Neler Bekleniyor!

3 Altcoin Piyasayı Salladı: İşte Neler Bekleniyor!
3 Altcoin Piyasayı Salladı: İşte Neler Bekleniyor!
service

Kripto piyasası dün Bitcoin’in 70.000 dolara ulaşma girişiminde yetersiz kalmasıyla bir gerileme yaşadı. Buna rağmen, diğer birkaç kripto para bugün trend olan altcoin’ler listesindeki konumlarını korumayı başardı. Bunlar arasında bazı coin’ler sağlam bir performans sergiliyor. Ancak, diğerleri güçlü sonuçlar vermemelerine rağmen farklı nedenlerle yatırımcıların radarında. Piyasada öne çıkan 3 altcoin projesini masaya yatırıyor.

Scroll (SCR): Airdrop Tartışmalarıyla Trendte

Scroll, yerel tokenı SCR nedeniyle bugün trend olan altcoin’ler listesinin başında yer alıyor. Altcoin projesi, 21 Ekim Pazartesi günü SCR’yi piyasaya sürdüğünü duyurdu. Resmi açıklamasına göre, lansman aynı zamanda katkıda bulunanlar ve topluluğu için bir airdrop ile birlikte geliyor. Scroll’un trend olmasının bir nedeni de airdrop tahsisini çevreleyen tartışmalar. X’te, projeyi ilk benimseyen çok sayıda kişi, on-chain binlerce dolar tutarında işlem yaptıktan sonra çok daha düşük değerde SCR tokenları almaktan duydukları hayal kırıklığını dile getiriyor. SCR yaklaşık 1,70 dolardan piyasaya adım attı. Ancak, değeri son 24 saat içinde düştü. Altcoin, yazı sırasında 1,24 dolardan işlem görüyordu. SCR’nin bir sonraki fiyat hareketini tahmin etmek için çok erken, çünkü hala fiyat keşif modunda gibi duruyor.

3 Altcoin Piyasayı Salladı: İşte Neler Bekleniyor!

Solidus Ai Tech (AITECH): Piyasada Dikkat Çeken Proje

AITECH üçüncü kez trend altcoin projeleri listesinde yer alıyor. Bu kez, 24 saat içinde %3’lük mütevazı bir düşüş gördüğü için fiyatı artmadı. Bununla birlikte, projeye olan daha geniş piyasa ilgisi nedeniyle bu listede kalmaya devam ediyor. Günlük grafikte, Göreceli Güç Endeksi (RSI) 50,0 nötr bölgenin altına düştü. Bu, token etrafındaki momentumun düşüş eğiliminde olduğunu ve son düşüşün hızlanabileceğini gösteriyor. Bu durum aynı kalırsa, tokenin şu anda bulunduğu 0,094 dolardan 0,080 dolara gerilemesi mümkün. Bununla birlikte, alım baskısı artarsa, tahmin geçersiz olur. Bu durumda, trend altcoin fiyatının 0,12 dolara sıçraması olası.

3 Altcoin Piyasayı Salladı: İşte Neler Bekleniyor!

KOALA AI (KOKO): Büyük Fiyat Artışı ile Trendde

KOALA AI, daha önce bu listede yer alan başka bir altcoin. Önceki sefer olduğu gibi, KOKO büyük fiyat artışı nedeniyle trend oluyor. Son 24 saatte, KOKO’nun fiyatı %125 arttı. Token, yazı sırasında 0.0000067 seviyesinde el değiştiriyordu. Günlük grafiğe göre, Bollinger Bantları (BB) genişledi. Bu da kripto para etrafında yüksek düzeyde dalgalanma olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, BB’nin üst bandı KOKO’nun fiyatına dokundu. Bu da aşırı satın alındığını ve bir düşüşün yaklaştığını gösteriyor. Bu mevcut durum göz önünde bulundurulduğunda, altcoin’in değeri %20 düşüşle 0,0000055 dolara gerileyebilir. Öte yandan, boğalar token satın almaya devam ederse, boğa trendini sürdürmesi mümkün. Böylece, altcoin fiyatının 0,0000084 dolara yükselmesi olası.

3 Altcoin Piyasayı Salladı: İşte Neler Bekleniyor!

Makaledeki görüşler ve tahminler analiste ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir