USD34,25
EURO37,00
JPY0,226700
RUB0,358000
GBP44,58
EURO/USD1,08
BIST8.838,60
GR. ALTIN3.016,61
BTC66.942,86
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Elizabeth Warren: Kripto Topluluğundan Eleştiri Yağmuru

Elizabeth Warren: Kripto Topluluğundan Eleştiri Yağmuru

Elizabeth Warren: Kripto Topluluğundan Eleştiri Yağmuru
Elizabeth Warren: Kripto Topluluğundan Eleştiri Yağmuru
service

Demokrat Massachusetts Senatörü Elizabeth Warren, ABD seçimleri öncesinde enflasyonla ilgili açıklamaları nedeniyle Elon Musk ve XRP destekçisi avukat John Deaton tarafından eleştirildi.

Warren Tepki Aldı

Elizabeth Warren’ın X platformundaki paylaşımı, Cumhuriyetçi aday John Deaton, Bitcoin $66,895 danışmanları ve kripto topluluğu tarafından tepkiyle karşılandı. Warren, fiyat artışlarını şirketleri suçlayarak maliyetleri düşürmek için şirketlere yönelik sert önlemler almak istediğini belirtti.

Elizabeth Warren: Kripto Topluluğundan Eleştiri Yağmuru

Elon Desteğini Sürdürüyor

Elon Musk ve Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Pazartesi günü John Deaton’ın Elizabeth Warren’a karşı seçim yarışını desteklediklerini açıkladılar. Ancak, Deaton seçim anketlerinde Demokratın oldukça gerisinde yer alıyor. Polymarket verilerine göre, Demokrat Parti’nin Massachusetts Senato seçimini kazanma olasılığı %97,3 olarak görünüyor.

Elizabeth Warren: Kripto Topluluğundan Eleştiri Yağmuru

Elon Musk ve John Deaton’dan Elizabeth Warren’a Eleştiri Yağmuru

XRP destekçisi avukat John Deaton, Elizabeth Warren ve Biden yönetimini enflasyondaki artışlardan sorumlu tutarak eleştirdi. Deaton, hükümetin enflasyondan sorumlu olduğunu iddia ederek Warren’ın yalan söylediğini belirtti. “Son dört yıl içinde tüm USD’lerin %80’ini hükümet bastı. Bu, enflasyonun 40 yılın en yüksek seviyesine ulaşmasının büyük bir nedeni.”

Kripto Yöneticileri de Eleştirilerde Bulundu

Elon Musk, Pennsylvania’da Trump’a destek verirken aynı zamanda XRP ve kripto para fiyatlarını merkezi kontrol karşıtı kullanım senaryolarını vurgulayarak destekledi. “Hükümet harcamaları enflasyona yol açıyor. Konu bu.” Kripto yöneticileri Erik Voorhees, Pierre Rochard ve Preston Pyth da Elizabeth Warren’ı ABD enflasyonundan iş dünyasını suçladığı için eleştirdi.

XRP Fiyatında Düşüş

Son olarak, XRP fiyatı son 24 saatte %4 düşerek şu anda $0.53 seviyesinde işlem görüyor. İşlem hacmi ise son 24 saatte %3 azaldı, bu da yatırımcı ilgisinde bir düşüş olduğunu işaret ediyor.

Elizabeth Warren’a yönelik eleştiriler, kripto topluluğu ve bazı Cumhuriyetçi çevreler tarafından yoğun bir şekilde sürdürülmeye devam ediyor. Warren’ın enflasyonla ilgili açıklamaları, kripto topluluğunda büyük bir tartışma başlattı ve seçim sürecinde önemli bir konu haline geldi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir