USD34,29
EURO36,94
JPY0,225300
RUB0,354700
GBP44,44
EURO/USD1,08
BIST8.795,09
GR. ALTIN3.031,35
BTC66.227,56
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Ripple-SEC Davası Son Tarihe Yaklaşıyor: 24 Ekim’de Kritik Karar

Ripple-SEC Davası Son Tarihe Yaklaşıyor: 24 Ekim’de Kritik Karar

Ripple-SEC Davası Son Tarihe Yaklaşıyor: 24 Ekim'de Kritik Karar
Ripple-SEC Davası Son Tarihe Yaklaşıyor: 24 Ekim'de Kritik Karar
service

Ripple-SEC davası, 24 Ekim’de kritik bir dönüm noktasına ulaşırken, Ripple, Form C sunumu için son tarih yaklaşırken, SEC’in uyguladığı yaptırımları ortadan kaldırmayı hedefliyor.

SEC – Ripple Davasında Son Gelişmeler

ABD İkinci Daire Temyiz Mahkemesi, Ripple’ı SEC davasında önemli bir konuda uyardı. Ripple, SEC’e karşı başlattığı çapraz temyiz için Form C sunumunu tamamlaması gerektiği belirtildi. Chris Larsen, mahkemeye başvurarak süreci hızlandırdı.

Ripple-SEC Davası Son Tarihe Yaklaşıyor: 24 Ekim'de Kritik Karar

Form C İçin Zaman Daralıyor

Ripple, SEC’e karşı açtığı çapraz temyiz için Form C belgesini 24 Ekim’de teslim etmek zorunda. Belge zamanında sunulmazsa, Ripple tarafı sözlü savunma hakkını kaybedebilir. Ripple’ın Baş Hukuk Sorumlusu Stuart Alderoty, Form C başvurusunun XRP’nin menkul kıymet olup olmadığı kararını etkilemeyeceğini açıkladı. XRP’nin menkul kıymet olmadığı kararı hala yürürlükte ve ülkenin yasası olarak kabul ediliyor. Alderoty, SEC’in bu noktada istediği sonuçlara ulaşmasının zor olduğunu da ekledi.

Ripple-SEC Davası ve XRP’nin Geleceği

XRP topluluğu, davanın sonucunu merakla bekliyor. Eğer dava Ripple lehine sonuçlanırsa, XRP’nin fiyatında büyük bir artış öngörülüyor. XRP’nin, daha önce gördüğü en yüksek seviyeye yeniden ulaşabileceği tahmin ediliyor. Hatta bazı yatırımcılar, uzun vadede 17 dolar gibi iddialı rakamları bile dile getiriyor.

Ripple’ın yaptığı bu son hamle, davada önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Davanın Ripple lehine sonuçlanması halinde, XRP’nin değerinde kayda değer bir artış yaşanması muhtemel.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir