USD34,29
EURO36,99
JPY0,224400
RUB0,354600
GBP44,47
EURO/USD1,08
BIST8.773,31
GR. ALTIN3.020,60
BTC66.529,50
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Şişecam’dan Yeni Bir Platform: Cam Sektörünü Dönüştürecek ‘Plant of the Future’

Şişecam’dan Yeni Bir Platform: Cam Sektörünü Dönüştürecek ‘Plant of the Future’

Şişecam'dan Yeni Bir Platform: Cam Sektörünü Dönüştürecek 'Plant of the Future'
Şişecam'dan Yeni Bir Platform: Cam Sektörünü Dönüştürecek 'Plant of the Future'
service

Cam sektörünün global oyuncularından Şişecam, Glasstec 2024 Fuarı’nda sektörü dönüştürecek yeni bir platform olan ‘Plant of the Future’u tanıttı. Bu platform, Şişecam’ın 90 yıllık bilgi birikimini ve uzmanlığını, tedarikçiler ve teknoloji sağlayıcılarının yetkinlikleriyle bir araya getirerek sektörün geleceğini şekillendirmeyi amaçlıyor.

Plant of the Future: Sektöre Değer Katacak Bir Girişim

Plant of the Future, çağrı bazlı açık inovasyon modeliyle çalışacak. Bu model, yenilikçi fikirleri somut çözümlere dönüştürerek sektöre değer katmayı hedefliyor. Şişecam, platform aracılığıyla üretim operasyonlarını ve süreçlerini dönüştürerek sektörün dijitalleşmesine ve sürdürülebilirliğe geçişini hızlandırmayı amaçlıyor.

Şişecam'dan Yeni Bir Platform: Cam Sektörünü Dönüştürecek 'Plant of the Future'

Şişecam Genel Müdürü’nden Açıklama

Şişecam Genel Müdürü Görkem Elverici, ‘Plant of the Future’ platformunun sektörü ileriye taşımak için önemli fırsatlar sunacağını belirtti. Platformun iş ortaklarının katkılarıyla yakın gelecekte bir hizmet modeline de dönüşebileceğini vurgulayan Elverici, ‘Geleceğe hazır bir sektör inşa etmeyi hedefliyoruz’ dedi.

İş Birliği Çağrısı

Elverici, ‘Plant of the Future’, operasyonel mükemmellik, optimizasyon, dijitalleşme ve sürdürülebilirlik hedeflerine doğru ilerlediklerini destekleyecek yenilikçi çözümler üreteceğini belirtti. Tüm iş ortaklarını bu dönüşümde yer almaya davet eden Elverici, ‘Gelişimin anahtarı kuracağımız iş birliklerinde saklı’ diye konuştu.

Şişecam’ın ‘Plant of the Future’ platformu, cam sektöründe inovasyonu ve iş birliğini teşvik ederek sürdürülebilir bir geleceğe doğru yol almayı hedefliyor. Şişecam, bu girişimle sektörün liderliğini üstlenerek global ölçekte önemli bir dönüşümü başlatmayı hedefliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir