USD34,23
EURO37,14
JPY0,226900
RUB0,355700
GBP44,54
EURO/USD1,08
BIST8.872,85
GR. ALTIN3.010,44
BTC0,000000
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 2 Altcoin Yeni Ortaklıklarla Fiyatlarını Artırdı

2 Altcoin Yeni Ortaklıklarla Fiyatlarını Artırdı

2 Altcoin Yeni Ortaklıklarla Fiyatlarını Artırdı
2 Altcoin Yeni Ortaklıklarla Fiyatlarını Artırdı
service

Kripto dünyasında heyecan verici gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 2 altcoin, yeni ortaklık haberleriyle yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı. Ankr ve Chainlink, yeni anlaşmalar ile ekosistemde önemli bir adım attı ve fiyatlarında sıçrama yaşandı.

Ankr, TON Blockchain ile Entegrasyonu Duyurdu

Web3 altyapı sağlayıcısı Ankr, Telegram için uygulamalar oluşturmayı kolaylaştıracak bir adım attı. Ankr, The Open Network (TON Blockchain) ile entegrasyonunu duyurdu. Bu entegrasyon, geliştiricilerin Telegram için uygulamalar oluşturmasına yardımcı olacak. Telegram için mini uygulamalar ve mini oyunlar oluşturmak son aylarda giderek daha popüler hale geldi. Bu gelişmelerin ortasında altcoin Ankr fiyatı zıpladı. Ankr, entegrasyon sayesinde “geliştiricilerin TON Blockchain üzerine inşa etmeleri için bir ağ geçidi sağlayacağını açıkladı. Ayrıca, “Telegram’ın 950 milyon kullanıcıdan oluşan topluluğuna erişimin kilidini açan dApp’ler oluşturmalarına olanak tanıyacağını” söyledi. Açıklamaya göre, Ankr’ın API hizmetini kullanarak, geliştiricilerin artık “on-chain verilere erişmek için kendi node’larını dağıtmaları veya sürdürmeleri” gerekmeyecek. Ayrıca, “TON Blockchain’e anında bağlantı” avantajından yararlanma imkanları olacak. Bu gelişmelerin ortasında altcoin fiyatı yükselişe geçti. ANKR fiyatı gün içinde seyrettiği 0,026 dolar seviyesinden 0,284 dolar seviyesine sıçradı. Token daha sonra hafif irtifa kaybı yaşadı. ANKR, yazı sırasında günlük bazda %6,4 artışla 0,0279 dolardan işlem görüyordu. Bu arada, tokenin işlem hacmi %256 gibi olağanüstü artış gördü. Bu da yatırımcıların ve traderların tokene olan ilgisini yansıtıyor. ANKR günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

2 Altcoin Yeni Ortaklıklarla Fiyatlarını Artırdı

TON Blockchain’in Önlenebilir Yükselişi!

Son zamanlarda, Telegram’da konuşlandırılan mini uygulamaların ve mini oyunların sayısı hızla arttı. TON Blockchain’in yönetimi Telegram’dan ayrı. Bununla birlikte, protokolün popüler olan mesajlaşma uygulamasıyla yakın bağları var. TON Vakfı Ekosistem Geliştirme Direktörü Anthony Tsivarev, “Ankr ile çalışmak, geliştiricilere TON üzerinde hızla dApp’ler oluşturmaları ve Telegram’ın geniş küresel erişiminden yararlanmaları için araçlar sağlama konusundaki kararlılığımızı vurguluyor” dedi. Telegram yaklaşık bir yıl önce yerel kripto cüzdanını piyasaya sürdü. O zamandan beri, ekosistem olağanüstü bir büyüme yaşadı. TonStat’a göre, geçtiğimiz yıl yaklaşık 23 milyon yeni cüzdan etkin hale geldi. Bu ayın başlarında bir noktada, TON ayrıca aylık 11 milyondan fazla aktif adrese sahipti. Bu da onu Ethereum ile aynı seviyeye getirdi.

2 Altcoin Yeni Ortaklıklarla Fiyatlarını Artırdı

Chainlink, Botanix Labs ile Ortaklık Yaptı

Popüler altcoin Chainlink, Bitcoin geliştirme girişimi Botanix Labs ile bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Böylece, işini Bitcoin alanına genişletmeyi amaçlıyor. Botanix Labs, Chainlink’in oracle hizmetlerine erişmelerini sağlayacak olan Chainlink Scale programına katıldı. İşbirliğinin bir parçası olarak Spiderchain, Blockchain’ler arasında token transferlerini destekleyen Chainlink Cross-Chain Birlikte Çalışabilirlik Protokolü’ne (CCIP) de bağlandı. Botanix Labs, Spiderchain’i Ethereum Sanal Makine (EVM) katmanıyla uyumlu olacak şekilde inşa ediyor.

2 Altcoin Yeni Ortaklıklarla Fiyatlarını Artırdı

Ankr ve Chainlink’in yeni ortaklıkları, bu altcoinlerin fiyatlarında sıçrama yaratırken, kripto dünyasının geleceği için de umut verici bir işaret. Bu gelişmeler, kripto ekosisteminin büyümesini ve inovasyonunu destekliyor. Ankr ve Chainlink, yeni anlaşmalarla ekosistemde önemli bir adım attı ve fiyatlarında sıçrama yaşandı. Bu iki altcoinin gelecekteki performansı, yeni ortaklıklarının başarısına bağlı olacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir