USD34,29
EURO37,18
JPY0,226900
RUB0,356400
GBP44,55
EURO/USD1,08
BIST8.872,85
GR. ALTIN3.006,23
BTC67.723,11
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Binance, Spor Uygulamasına 24 Ekim’de Yatırım Yaptı

Binance, Spor Uygulamasına 24 Ekim’de Yatırım Yaptı

Binance, Spor Uygulamasına 24 Ekim'de Yatırım Yaptı
Binance, Spor Uygulamasına 24 Ekim'de Yatırım Yaptı
service

Binance borsasının yatırım kolu Binance Labs, birkaç dakika önce yeni yatırımını duyurdu. Son aylarda Binance Labs birçok projeye yatırım yaptı ve önümüzdeki dönemde büyüme potansiyeliyle doğru orantılı olarak ilginin arttığı düşünülüyor. Peki son yatırım hangi kripto para projesine yapıldı?

Binance Yeni Yatırım

Binance borsasının erken dönemde yaptığı yatırımlar geleceğin büyük kripto paralarının erken sinyali olabiliyor. Bugün borsada işlem gören birçok tokene erken dönemde yatırım yapan Binance ciddi kazançlar elde etti. Elbette borsanın bu hareketlerini izleyen diğer yatırımcılar da erken dönemde bu projelere yatırım yapma fırsatı var.

Binance, Spor Uygulamasına 24 Ekim'de Yatırım Yaptı

Moonwalk Fitness: Spor ve Kripto Bir Araya Geliyor

Son boğa sezonunda adım attıkça veya başka aktiviteler yaptıkça token kazandıran projeler popülerdi. Binance bugün Moonwalk Fitness isimli bir girişime yatırım yaptı ve duyuruda şunları yazdı; “Uygulama, kullanıcıların gerçek dünyada sağlıklı yaşamaları için yararına olan oyunlaştırılmış fitness mücadeleleri sunuyor. Moonwalk Fitness, kullanıcıları USDC, SOL veya BONK stake ederek günlük adım hedeflerine ulaşmaya teşvik ediyor. Kullanıcılar kazanmak için ya ekiplerinin adım hedefine ulaşmalı ya da liderin en yüksek tamamlanan günlerine ayak uydurmalıdır. Bunu yapamamak, hisselerinin bir kısmını kaybetmekle sonuçlanır ve bu miktar daha sonra kazananlar arasında yeniden dağıtılır.” Yani Solana ağındaki popüler spor uygulamaları geri dönüyor diyebiliriz.

Binance, Spor Uygulamasına 24 Ekim'de Yatırım Yaptı

Binance, spor uygulamasına yaptığı son yatırımla, hem kripto dünyasına hem de sağlıklı yaşam alanına yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Bu yatırım, Binance’in büyümeye devam eden kripto ekosisteminde aktif rol alma kararlılığını bir kez daha gösteriyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir