USD34,29
EURO37,18
JPY0,226300
RUB0,355000
GBP44,54
EURO/USD1,08
BIST8.856,29
GR. ALTIN2.998,20
BTC67.813,24
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Bloomberg Businessweek Türkiye 53. Sayı Çıktı: Yapay Zeka Devi OpenAI’nin Gizli Yüzü Ortaya Çıkıyor

Bloomberg Businessweek Türkiye 53. Sayı Çıktı: Yapay Zeka Devi OpenAI’nin Gizli Yüzü Ortaya Çıkıyor

Bloomberg Businessweek Türkiye 53. Sayı Çıktı: Yapay Zeka Devi OpenAI'nin Gizli Yüzü Ortaya Çıkıyor
Bloomberg Businessweek Türkiye 53. Sayı Çıktı: Yapay Zeka Devi OpenAI'nin Gizli Yüzü Ortaya Çıkıyor
service

Bloomberg Businessweek Türkiye’nin 53. sayısı, OpenAI’nin gizli yüzünü ve dünyanın en saygın ekonomi dergilerinden birinin Türkiye’ye özel içeriklerini sunuyor.

OpenAI’nin Gizli Yüzü

Bloomberg Businessweek Türkiye’nin 53. sayısının kapak konusu, OpenAI’nin kurucusu Guy Ravine ile şirketin gizli yüzünü ele alıyor. OpenAI’nin bir ticari marka ve web sitesi için yaptığı başvuru ve şirketle ilgili davaların detayları, yapay zeka devini farklı bir açıdan ele alıyor. İnsanlığın iyiliği için kullanılacağı iddia edilen OpenAI’nin o kadar da masum olmadığı düşünülüyor.

Bloomberg Businessweek Türkiye 53. Sayı Çıktı: Yapay Zeka Devi OpenAI'nin Gizli Yüzü Ortaya Çıkıyor

Bloomberg Businessweek Türkiye: Ekonomi ve İş Dünyası İçin Kapsamlı Bir Kaynak

Dünyanın en saygın ekonomi dergilerinden Bloomberg Businessweek, artık Bloomberg HT ekibi tarafından hazırlanan içeriklerle Türkiye’de yayınlanıyor. Bloomberg Businessweek Türkiye, Türkiye ve küresel piyasalardaki gelişmeleri, hisse senetlerinden para politikasına kadar geniş bir yelpazede analizler, içerikler ve iş dünyası temsilcileriyle özel röportajlar sunuyor.

Bloomberg Businessweek Türkiye: E-Dergi Formatında Yenilenen İçerik

E-dergi formatında yayınlanan Bloomberg Businessweek Türkiye, yenilenen içeriğiyle okuyucularına her şeyi sunuyor. Türkiye ve küresel piyasalarda yaşanan son gelişmelerden, analizlerden ve iş dünyası liderleriyle özel röportajlara kadar her şey Bloomberg Businessweek Türkiye’de.

Bloomberg Businessweek Türkiye’nin 53. sayısı, OpenAI’nin gizli yüzünü ve dünyanın en saygın ekonomi dergilerinden birinin Türkiye’ye özel içeriklerini sunarak okuyuculara önemli bilgiler ve analizler sağlıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir