USD34,28
EURO37,18
JPY0,226100
RUB0,354000
GBP44,59
EURO/USD1,08
BIST8.851,58
GR. ALTIN2.998,52
BTC67.607,69
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. GOAT Token Fiyatı Binance Listelemesinin Ardından %200 Arttı: Hayes Bu Altcoinden Umutlu

GOAT Token Fiyatı Binance Listelemesinin Ardından %200 Arttı: Hayes Bu Altcoinden Umutlu

GOAT Token Fiyatı Binance Listelemesinin Ardından 0 Arttı: Hayes Bu Altcoinden Umutlu
GOAT Token Fiyatı Binance Listelemesinin Ardından %200 Arttı: Hayes Bu Altcoinden Umutlu
service

Goatseus Maximus (GOAT) tokeni, Binance listeleme duyurusunun ardından haftalık kazançlarını %200’ün üzerine çıkardı. Binance, Truth_Terminal destekli token için vadeli işlem listelemesini duyurduktan sonra GOAT fiyatı daha da yükseldi. GOAT token, Binance’ın yanı sıra Cryptocom gibi önde gelen kripto borsalarında da listelendiği için istikrarlı bir yükseliş döneminden geçiyor. Günlükte yüzde 20 kazancını koruyan GOAT daha fazla artış yaşayabilir mi?

GOAT Token Binance Listelemesi

Binance’ın resmi duyurusuna göre, şirketin vadeli işlemler bölümü GOATUSDT listelemesini dün saat 13:30 UTC’de gerçekleştirdi. Platformdaki traderlar, bu varlık üzerinde 75x’e kadar kaldıraç kullanarak işlem yapma olanağına sahip olacaklar. Bu adım, kripto para borsasının kullanıcılarına sunduğu işlem seçeneklerini genişletmeyi amaçlıyor.

GOAT Token Fiyatı Binance Listelemesinin Ardından 0 Arttı: Hayes Bu Altcoinden Umutlu

GOAT Token Beklentileri

Coinglass verilerine göre, Goatseus Maximus vadeli işlemler açık faizi %201,87 artarak 29,02 milyon dolara yükseldi. Ayrıca, tokenın türev hacmi %808 artışla 239,53 milyon doları buldu. Geçmişte Binance tarafından listelenen Simon’s Cat tokenı da benzer bir yükseliş trendi göstererek GOAT’ın 1 dolar hedefine ulaşma potansiyelini artırdığına işaret ediyor.

GOAT Token’in Geleceği: Yüksek Risk, Yüksek Ödül

BitMEX kurucusu Arthur Hayes, tokenın gelecekte 10 kat artmasını beklediğini belirterek iyimserliği artırdı. GOAT’ın mevcut yükseliş trendi, piyasadaki genel iyimserliği destekler nitelikte. Listelemelerin tokenın fiyat hareketleri üzerindeki olumlu etkisi gözlemlenirken, yatırımcılar arasında artan ilgi tokenın daha da yükselme potansiyelini güçlendiriyor.

GOAT Token’in Riskleri

Derinlemesine analizler, GOAT’ın mevcut piyasa koşullarında sürdürülebilir bir yükseliş trendi gösterebileceğini ve gelecekte fiyatının istikrarlı bir şekilde artma olasılığının bulunduğunu öne sürüyor. Yatırımcılar yine de bunun yarı AI destekli bir deneme meme coini olduğunu bilerek büyük kayıp potansiyelini göz ardı etmemeli. Yüksek risk ve yüksek ödül meme coinlerin temel mottosu. GOAT Token bu tanıma tam olarak uyuyor ve listelemelerle birlikte fiyatı önemli ölçüde artış yaşadı. Henüz yeni bir meme coin olduğundan bu coşkunun azalmasıyla birlikte hızlı kayıplar yaşadığını görme potansiyelimiz de var.

GOAT tokeni, Binance listelemesinin ardından haftalık kazançlarını %200’ün üzerine çıkardı. Bu listeleme, GOAT’ın daha geniş bir yatırımcı kitlesine ulaşmasını ve likiditesini artırmasını sağladı. Ancak, yatırımcılar, GOAT’ın meme coini olduğu ve yüksek risk taşıdığı gerçeğinin farkında olmalı ve kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir