USD34,29
EURO37,03
JPY0,226200
RUB0,354000
GBP44,60
EURO/USD1,08
BIST8.908,47
GR. ALTIN3.029,22
BTC67.159,34
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 26 Milyon Amerikalı Seçmen 2024’te Kriptoyu Belirleyici Faktör Hale Getirebilir

26 Milyon Amerikalı Seçmen 2024’te Kriptoyu Belirleyici Faktör Hale Getirebilir

26 Milyon Amerikalı Seçmen 2024'te Kriptoyu Belirleyici Faktör Hale Getirebilir
26 Milyon Amerikalı Seçmen 2024'te Kriptoyu Belirleyici Faktör Hale Getirebilir
service

ABD merkezli kripto para borsası Kraken, 2024 başkanlık seçimleri için ilginç bir analiz yayınladı. Yeni çalışma, kripto para konusundaki adayların görüşlerinin seçmen davranışlarını etkileyebileceğini ve yaklaşık 26 milyon Amerikalı seçmenin yeni başkanı belirlemede kritik rol oynayabileceğini ortaya koydu.

Kripto Yatırımcısı Seçmenler

Kraken’ın yaptığı anket, genç ve teknolojiye yatkın kripto oy kullanıcılarının 2024 seçimlerinde etkili olabileceğini gösterdi. Borsa, önümüzdeki yıl kendi ağını başlatacağını duyurdu. Ink isimli blockchain, trade, borç alma ve token kredisi gibi işlemlere aracısız ortamda olanak sağlayacak uygulamaları barındıracak.

26 Milyon Amerikalı Seçmen 2024'te Kriptoyu Belirleyici Faktör Hale Getirebilir

Kripto 2024 Seçimlerinde Gündem

Başkanlık seçimine dönersek seçmenlerin çoğunun öncelikleri arasında kripto para düşük bir sırada yer alırken, yine de büyük politik etkiler yaratıyor. Kraken’ın yeni anketine göre, kripto paranın siyasilerin ekonomi gündeminde yer alması, kriptonun politikada artan varlığını gösteriyor.

Kripto 2024 Seçimlerinde Gündem

Kripto şirketleri, 2024 federal seçimlerine diğer sektörlerden daha fazla bağış yaparak 160 milyon doların üzerinde harcama yaptı. Bu paralar, özellikle önemli seçimlerde rakiplerine karşı stratejik destek sağlamak için kullanılıyor. “2024 seçimini kripto seçmenler etkileyebilir.” -Kraken Exchange.

Kripto Yatırımcısı Seçmenler

Kripto yatırımcıları, tüketici koruması ve güvenliği konularında daha fazla önlem talep ederken, aynı zamanda kripto paraların ABD ekonomisini güçlendireceğine inanıyorlar. Ankete katılanların %92’si kripto paraların ekonomiyi modernize etme potansiyeline sahip olduğunu düşünüyor.

Kripto Yatırımcısı Seçmenler

Amerikalılar, seçilen yetkililerin güvenli, erişilebilir ve eğitici kripto çözümlerine öncelik vermesini bekliyorlar. Bu beklenti, dijital alanın gelişmesiyle birlikte artıyor.

Seçim sürecinde kripto alanındaki önemli oyuncuların etkisi göz önünde bulundurulduğunda, adaylar bu gruba yönelik stratejiler geliştirmekte ve onların desteğini kazanmak için çalışmalar yürütmektedir. Kripto kullanıcıları, ülkenin geleceği konusunda güçlü ekonomik iyimserlik taşıyor ve bu görüşlerini oylarına yansıtıyorlar. Kasım seçimlerinin sonuçlarında kripto yatırımcısı seçmenlerin gücünü de net biçimde görmüş olacağız.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir