USD34,29
EURO37,03
JPY0,226200
RUB0,354000
GBP44,60
EURO/USD1,08
BIST8.908,47
GR. ALTIN3.029,22
BTC67.073,82
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Cardano Kurucusu Bitcoin’e İhtiyacın Olmadığını Söyledi, Şimdi Fikir Değiştiriyor

Cardano Kurucusu Bitcoin’e İhtiyacın Olmadığını Söyledi, Şimdi Fikir Değiştiriyor

Cardano Kurucusu Bitcoin'e İhtiyacın Olmadığını Söyledi, Şimdi Fikir Değiştiriyor
Cardano Kurucusu Bitcoin'e İhtiyacın Olmadığını Söyledi, Şimdi Fikir Değiştiriyor
service

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, Bitcoin hakkında çelişkili açıklamalar yapıyor. Hoskinson daha önce Bitcoin’e ihtiyacımız olmadığını ve Bitcoin’in nasıl hayatta kalacağını göremediğini söylemişti. Ancak son açıklamasında Bitcoin DeFi pazarının gelecekte Solana ve Ethereum pazarlarından daha büyük olacağına inandığını belirtti.

Cardano Kurucusu Fikrini Değiştirdi

Cardano blok zinciri, Bitcoin ağına bir BitcoinOS Grail köprüsü olarak katıldı. Bu hareket, merkeziyetsiz finans (DeFi) pazarını dünyanın en büyük varlık sınıfı için açacak. Hoskinson, bu gelişmenin ardından 2025 yılında Bitcoin Eğitim Projesi’ni yeniden başlatacağını söyledi. Ayrıca, GitHub’ın Hyperledger Identus deposunda barındırılan temel kaynaklarla BTC geliştiricileri için Aiken eğitimi sunmayı planlıyor. Ayrıca, Charles Hoskinson, Babel ücretlerinin uygulanmasıyla BTC geliştiricilerinin Aiken kullanarak hibrit Cardano-Bitcoin uygulamaları oluşturabileceklerini ve işlem ücretlerini Bitcoin ile ödeyebileceklerini paylaştı. Cardano kurucusu, bunun Bitcoin’de DeFi’nin başlangıcı olduğunu ve gelecekte hem Solana hem de Ethereum’un başarılarını aşabileceğine inandığını söyledi.

Cardano Kurucusu Bitcoin'e İhtiyacın Olmadığını Söyledi, Şimdi Fikir Değiştiriyor

Bitcoin Değişime Ayak Uydurmalı

İki ay önce, Cardano kurucusu, BTC’nin sektördeki rolünü eleştirirken kripto sektöründe büyük bir kargaşa yaratmıştı. Sosyal medyada yayınlanan bir videoda Hoskinson, kripto sektörünün artık BTC’ye ihtiyaç duymadığını söyledi. İlginç bir şekilde, Cardano’nun uzun vadede Bitcoin ve Ethereum’u geçebileceğine de inanıyor. Hoskinson yaptığı açıklamada şunları söylemişti: “Bitcoin’in hayatta kalmak için sektöre ihtiyacı var… Ancak sektörün artık Bitcoin’e ihtiyacı yok. Bunun nasıl hayatta kalacağını anlamıyorum. Bu bir din, bir ekosistem değil. Yani hayır, Bitcoin’e ihtiyacımız yok.”

Cardano, Bitcoin ve Ethereum’u Ne Zaman Geçecek?

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz gibi Charles Hoskinson, ağının bundan on yıl sonra Ethereum’dan, on yıl sonra da Bitcoin’den daha büyük hale geleceğini iddia ediyor. Hoskinson, çoğu hükümetin on yıl içinde kendi altyapısı üzerinde çalışacağını da sözlerine ekliyor. Hoskinson, bu iddialı açıklamaları Arjantin’de yeni başlayan Cardano zirvesinde yapmıştı. Cardano’nun Bitcoin ve Ethereum’dan daha büyük hale gelmesi, BTC ve ETH fiyatlarını tersine çevirerek ADA fiyatına dönüşecek. Cardano (ADA), şu anda piyasa değerine göre on birinci en büyük kripto konumunda. Bu durumda, bu şüphesiz şimdilik imkansıza yakın. Aynı zamanda, Bitcoin ve ETH piyasa değerine göre birinci ve ikinci en büyük kripto paralar. Ancak Charles Hoskinson, Cardano’nun bu diğer ağlardan daha üstün bir teknolojiye sahip olduğuna inanıyor. Buna dayanarak bunun eninde sonunda gerçekleşeceğinden emin.

Cardano kurucusu Charles Hoskinson’ın Bitcoin hakkında çelişkili açıklamaları, kripto sektöründe büyük bir tartışma yarattı. Hoskinson, Bitcoin’in DeFi pazarının büyümesiyle birlikte daha da değerleneceğine inanıyor ve Cardano’nun bu büyümeden faydalanabileceğine inanıyor. Hoskinson’ın Bitcoin hakkında fikir değiştirmesi, kripto sektörünün geleceği için önemli bir gelişme olabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir