USD34,29
EURO37,03
JPY0,226200
RUB0,354000
GBP44,60
EURO/USD1,08
BIST8.908,47
GR. ALTIN3.029,22
BTC67.103,85
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Essence Finance Stablecoin Çöktü: %98’lik Düşüş Rug Pull Endişelerini Artırıyor

Essence Finance Stablecoin Çöktü: %98’lik Düşüş Rug Pull Endişelerini Artırıyor

Essence Finance Stablecoin Çöktü: 'lik Düşüş Rug Pull Endişelerini Artırıyor
Essence Finance Stablecoin Çöktü: %98'lik Düşüş Rug Pull Endişelerini Artırıyor
service

Scroll ekosisteminin stablecoin projesi Essence Finance, piyasada büyük endişelere yol açtı. Özellikle, Essence Finance’in piyasaya sunduğu stablecoin olan CHI’nin fiyatında yaşanan %98’lik ani düşüş, yatırımcıların rug pull şüphelerini artırdı.

CHI’nin Fiyatındaki Ani Düşüş

GeckoTerminal verilerine göre, 26 Ekim itibarıyla CHI’nin fiyatı %98 oranında düşerek 0,01643 dolar seviyesine geriledi. Bu ani düşüş, yatırımcıların gözünde CHI’yi ‘ayı piyasasına’ doğru bir eğilim sergileyen bir varlık haline getirdi. Ayrıca, projedeki güvensizlik endişelerini daha da artırdı.

Essence Finance Stablecoin Çöktü: 'lik Düşüş Rug Pull Endişelerini Artırıyor

Teminat Çekilmesi ve Rug Pull Şüpheleri

Asya merkezli kripto kaynağı Wu Blockchain, projeden 20 milyon dolar değerinde teminatın çekildiğini bildirdi. Ayrıca, Essence Finance’in X hesabının en son 11 Eylül’de bir paylaşım yaptığı, sonrasında ise yalnızca yeniden paylaşımlarda bulunduğu biliniyor. Bu sessizlik, proje çevresinde rug pull söylentilerini güçlendiriyor.

Scroll (SCR) de Darbe Aldı

Scroll ekosistemine ait sıfır bilgi kanıtı (zero-knowledge rollup) teknolojisini temel alan Scroll (SCR) token’ı, stablecoin projesiyle birlikte ciddi bir darbe aldı. Projeye yönelik güven kaybı, SCR’nin yakın zamanda çeşitli borsalarda listelenmesine rağmen, yatırımcıların piyasaya olan ilgisini sekteye uğratıyor.

Scroll (SCR) ve CHI’nin Geleceği Belirsiz

SCR son 24 saat içinde yaklaşık yüzde 8 değer kaybederek 0,8274 dolara düştü. Bu durum, Scroll ekosisteminin geleceği hakkında ciddi soru işaretleri doğurdu. CHI’nin olası rug pull vakası, Scroll’un başarısına yönelik endişeleri de artırdı.

Essence Finance’in stablecoin’i CHI’nin ani düşüşü ve rug pull şüpheleri, Scroll ekosisteminin geleceği için belirsiz bir ortam yarattı. Yatırımcılar, SCR token’ının değerindeki düşüşü ve projeye yönelik güven kaybını yakından takip ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir