USD34,29
EURO37,03
JPY0,226200
RUB0,354000
GBP44,60
EURO/USD1,08
BIST8.908,47
GR. ALTIN3.029,22
BTC67.128,91
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Ripple CEO’sunun Tether Hakkındaki Kehaneti Gerçekleşiyor mu?

Ripple CEO’sunun Tether Hakkındaki Kehaneti Gerçekleşiyor mu?

Ripple CEO’sunun Tether Hakkındaki Kehaneti Gerçekleşiyor mu?
Ripple CEO’sunun Tether Hakkındaki Kehaneti Gerçekleşiyor mu?
service

Ripple İcra Kurulu Başkanı Brad Garlinghouse, bu yılın Mayıs ayında kripto ve Blockchain hakkında konuşurken, başlıca ürünü USDT üzerinden Tether’in başına bir “Siyah Kuğu olayı” gelmesini beklediğini belirtti. WSJ’nin yayınladığı son haber, bu kasvetli tahminin gerçekleşme ihtimalinin arttığını gösterdi. Ripple CEO’sunun Tether hakkındaki kehanetinin gerçekleşip gerçekleşmediği merak konusu.

Ripple CEO’su: “ABD hükümeti Tether’in peşine düşecek!”

Brad Garlinghouse, Mayıs ayında, Tether’in geleceğine ilişkin endişelerini dile getirdi ve hükümetin Tether’in peşine düşme olasılığını ortaya attı. Garlinghouse, bu tahminini yaparken, Tether’in geleceğine ilişkin belirsizliğe dikkat çekti.

Ripple CEO’sunun Tether Hakkındaki Kehaneti Gerçekleşiyor mu?

Tether CEO’su hükümetin baskısını yalanladı

Tether CEO’su Paolo Ardoino, WSJ’nin şirket hakkında cezai soruşturma yürütüldüğüne dair raporunu reddetti. Ardoino, Tether’in “haydut ulusların, teröristlerin ve suçluların USDT’yi kötüye kullanmasını önlemeye yardımcı olmak için düzenli olarak ve doğrudan kolluk kuvvetleriyle” anlaştığını belirtti.

Ripple ve SEC davası temyiz duruşmaları için ayarlandı!

Ripple ve SEC arasındaki davada, her iki taraf da Form C’yi doldurdu. Dava ABD İkinci Devre Temyiz Mahkemesi’nde devam edecek. SEC, Ripple yöneticileri Brad Garlinghouse ve Chris Larsen’e yönelik menkul kıymetler yasası ihlali suçlamalarını eski haline getirdi.

Ripple CEO’sunun Tether hakkındaki kehanetinin gerçekleşip gerçekleşmediği henüz net değil. Ancak, WSJ’nin raporu ve Tether CEO’sunun reddi, kripto sektöründe büyük tartışmalara yol açtı. Ripple CEO’sunun Tether hakkındaki kehanetinin gerçekleşip gerçekleşmediği, önümüzdeki günlerde ve haftalarda daha da netleşecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir