USD34,25
EURO37,09
JPY0,226300
RUB0,353500
GBP44,54
EURO/USD1,08
BIST8.869,43
GR. ALTIN3.015,30
BTC66.974,31
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Özel Okul Ödemelerinde Kolaylık Sağlayan Yeni Ürün: %100’e Varan Taksit İmkanı

Özel Okul Ödemelerinde Kolaylık Sağlayan Yeni Ürün: %100’e Varan Taksit İmkanı

Özel Okul Ödemelerinde Kolaylık Sağlayan Yeni Ürün: 0'e Varan Taksit İmkanı
Özel Okul Ödemelerinde Kolaylık Sağlayan Yeni Ürün: %100'e Varan Taksit İmkanı
service

Garanti BBVA, ‘Okulum Garanti’de’ ile özel okul ödemelerinde veliler için yeni bir kolaylık sunuyor. Yeni dönemde çocuklarını özel eğitim kurumlarında veya özel okullarda okutan ailelere yönelik olarak geliştirilen ürün, ödemelerin daha pratik ve güvenli bir şekilde yapılmasını sağlıyor.

Özel Okul Ödemelerinde Kolaylık

Özel okul ödemelerinde kolaylık sağlamak amacıyla ‘Okulum Garanti’de’, anlaşmalı kurumların öğrenci velilerine özel olarak sunuluyor. Minimum 100 öğrenciye sahip olan kurumlar, bu ürünün faydalarından yararlanabiliyor. Veliler, özel okul KMH’ının yanı sıra, kredi kartıyla da ödeme yapabiliyor. Bu, eğitim giderleri harcamalarını daha avantajlı, hızlı ve güvenli bir şekilde yönetmelerine olanak tanıyor.

Özel Okul Ödemelerinde Kolaylık Sağlayan Yeni Ürün: 0'e Varan Taksit İmkanı

‘Okulum Garanti’de’ ile Ödeme Seçenekleri

Kredi kartından ödemeler, peşin, taksitli veya tanımlanan karttan düzenli ödeme şeklinde yapılabiliyor. Veliler, istedikleri şubeden kayıt yaptırabiliyor ve 12 aya kadar taksit imkanından yararlanabiliyor. Bu esnek ödeme seçenekleri, velilerin artan eğitim harcamalarını daha rahat bir şekilde yönetmelerine yardımcı oluyor.

Özel Okul Ödemelerinde Kolaylık Sağlayan Yeni Ürün: 0'e Varan Taksit İmkanı

‘Okulum Garanti’de’: Kolaylık ve Güven

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Ceren Acer Kezik, ‘Okulum Garanti’de’nin amacının, velileri okul harcamalarında rahatlatmak olduğunu belirtti. 12 aya kadar taksitle ödeme imkânıyla, velilerin bütçelerine uygun bir şekilde ödeme yapmaları sağlanıyor. Kezik, ‘Okulum Garanti’de’ ile velilerin istedikleri şubeden kayıt yaptırarak hızlı, pratik ve güvenli şekilde ödemelerini gerçekleştirebileceklerini vurguladı.

Özel Okul Ödemelerinde Kolaylık Sağlayan Yeni Ürün: 0'e Varan Taksit İmkanı

Özel okul ödemelerinde kolaylık sağlayan ‘Okulum Garanti’de’, veliler için bir çözüm sunuyor. Yeni eğitim öğretim yılı için özel eğitim kurumlarına veya özel okullara çocuklarını kaydetmek isteyen ailelere, bu ürün, eğitim harcamalarında daha esnek ve güvenli bir ödeme deneyimi sunuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir