USD34,27
EURO37,18
JPY0,226800
RUB0,356400
GBP44,63
EURO/USD1,08
BIST8.872,85
GR. ALTIN3.014,00
BTC68.574,12
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Mastercard, EEMEA’da 500’den Fazla Müşteriye Yeni Hizmetler Sunmak İçin Selin Bahadırlı Çağlan’ı Atadı

Mastercard, EEMEA’da 500’den Fazla Müşteriye Yeni Hizmetler Sunmak İçin Selin Bahadırlı Çağlan’ı Atadı

Mastercard, EEMEA'da 500'den Fazla Müşteriye Yeni Hizmetler Sunmak İçin Selin Bahadırlı Çağlan'ı Atadı
Mastercard, EEMEA'da 500'den Fazla Müşteriye Yeni Hizmetler Sunmak İçin Selin Bahadırlı Çağlan'ı Atadı
service

Mastercard, Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EEMEA) bölgesindeki Katma Değerli Hizmetler (Services) ekibinin liderliğini Selin Bahadırlı Çağlan’a emanet etti. Bu yeni atama ile Mastercard, bölgedeki hizmetler alanında büyüme, çeşitlenme ve farklılaşma stratejisini desteklemeyi hedefliyor.

Yeni Strateji ile Büyüme Hedefi

Mastercard, son yıllarda şirketin en önemli büyüme ve farklılaşma alanı olan data, danışmanlık, platform ve siber güvenlik hizmetlerini tek bir çatı altına topluyor. Bu strateji ile şirket, inovasyon gündemini desteklerken yapay zeka (AI) alanında da çarpan etkisi yaratan hizmetlerini artırmayı hedefliyor.

Mastercard, EEMEA'da 500'den Fazla Müşteriye Yeni Hizmetler Sunmak İçin Selin Bahadırlı Çağlan'ı Atadı

Selin Bahadırlı Çağlan’ın Liderliği

Yeni yapılanma kapsamında, Mastercard’ın EEMEA bölgesindeki Katma Değerli Hizmetler (Services) ekibinin liderliğine Selin Bahadırlı Çağlan atandı. Bu atama, Mastercard’ın bölgedeki varlığını güçlendirme ve müşterilerine daha yenilikçi çözümler sunma hedefinin bir parçası olarak gerçekleştirildi.

Geniş Kapsamlı Satış ve Bölgesel Liderlik Deneyimi

Selin Bahadırlı Çağlan, 13 yıldır Mastercard bünyesinde çeşitli üst düzey pozisyonlarda görev yaptı. En son EEMEA bölgesinde Mastercard Veri ve Hizmetler İş Geliştirme Başkanı olarak görev yapan Bahadırlı, 50 kişilik bölgesel bir ekibi yönetti ve 81 pazarda 500’den fazla müşteriye danışmanlık, pazarlama, veri ve platform hizmetleri sundu. Bölgesel P&L sorumluluğunu da üstlenen Bahadırlı, kariyerinin başlarında A.T. Kearney’de yönetim danışmanlığı ve strateji deneyimi kazandı, Sabancı Holding’de Kurumsal Strateji ve Planlama Direktörü olarak görev yaptı. Eğitimini Goizueta Business School, Emory Üniversitesi’nde MBA yaparak tamamladı ve Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden onur derecesiyle mezun oldu.

Mastercard, Selin Bahadırlı Çağlan’ın deneyimi ve liderliği ile EEMEA bölgesindeki müşterilerine daha kapsamlı ve yenilikçi hizmetler sunmayı hedefliyor. Yeni atamanın, Mastercard’ın bölgedeki hizmetler alanındaki büyümesini ve çeşitlenmesini hızlandırması bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir