USD34,23
EURO37,14
JPY0,226700
RUB0,355800
GBP44,52
EURO/USD1,08
BIST8.872,85
GR. ALTIN3.010,35
BTC67.602,20
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. SAP Genç Profesyoneller Programı’nda 30 Genç, 6.000 Danışman Eksikliğini Gidermeye Hazırlanıyor

SAP Genç Profesyoneller Programı’nda 30 Genç, 6.000 Danışman Eksikliğini Gidermeye Hazırlanıyor

SAP Genç Profesyoneller Programı'nda 30 Genç, 6.000 Danışman Eksikliğini Gidermeye Hazırlanıyor
SAP Genç Profesyoneller Programı'nda 30 Genç, 6.000 Danışman Eksikliğini Gidermeye Hazırlanıyor
service

SAP ve IC Holding ortaklığıyla hayata geçirilen 13. SAP Genç Profesyoneller Programı, 26 Ağustos’ta 30 katılımcı ile başladı. Üniversiteden yeni mezun gençlere teknoloji alanında uzmanlık kazandırmayı hedefleyen program, 2 aylık ücretsiz eğitimin ardından mezunlara SAP sertifikası ve istihdam imkanı sunuyor.

SAP Genç Profesyoneller Programı: Dijital Dönüşümün Geleceği

Türkiye’nin önde gelen kurumlarına SAP danışmanlık hizmeti verecek uzmanların yetiştirilmesi hedefiyle düzenlenen program, 2018’den bu yana 300’e yakın mezun verdi. Bu yıl, programın 13. yılında IC Holding ile yapılan iş birliği, genç yeteneklerin gelişimine önemli bir katkı sağlayacak.

SAP Genç Profesyoneller Programı'nda 30 Genç, 6.000 Danışman Eksikliğini Gidermeye Hazırlanıyor

İş Dünyasında Yeteneğe Olan İhtiyaç Artıyor

Teknolojinin ve dijitalleşmenin iş dünyasına hakim olduğu günümüzde, yetenek açığı küresel bir krize dönüştü. İşverenlerin ihtiyaç duydukları nitelikli çalışanları bulmakta yaşadığı zorluk, büyümenin önünde engel teşkil ediyor. SAP Genç Profesyoneller Programı, gençlerin teknik becerilerini geliştirmelerinin yanı sıra iletişim ve tasarım odaklı düşünme gibi kişisel gelişimlerini de destekleyerek bu soruna çözüm arıyor.

SAP Genç Profesyoneller Programı'nda 30 Genç, 6.000 Danışman Eksikliğini Gidermeye Hazırlanıyor

Programın Önemi: 3 Sertifika, 6.000 Danışman Eksikliği

18 Ekim’de tamamlanacak 2 aylık program, SAP’nin kurumsal kaynak planlama çözümü S/4HANA, bulut ve iş alanında yapay zeka çözümleri hakkında yetkinlik kazandırıyor. Program sonunda mezunlar, SAP Danışmanı unvanıyla SAP iş ortakları ve müşterilerinde istihdam edilecekler. Program sayesinde dijital ekonomideki yetenek ihtiyacının karşılanmasına destek sağlanıyor. SAP Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Erdem Şekeroğlu, “Dünya ticaretinin %87’si SAP sistemleri üzerinden gerçekleştiriliyor. Ancak, her sektörden şirketlerde ihtiyaç duyulan danışman sayısı çok daha fazla. Biz de ileri teknolojiler alanında SAP danışmanları yetiştirmeye öncelik veriyoruz.” dedi.

IC Holding: Genç Yeteneklere Destek

IC Holding Bilgi Teknolojileri Lideri (CTO) Tolga Yeşildal, “Bu iş birliği ile dijital teknolojiler alanında gençlerin gelişimine, potansiyellerini keşfetmelerine, iş dünyasına en iyi şekilde hazırlanmalarına ve geleceğin liderleri olarak yetişmelerine destek olma hedefindeyiz.” dedi.

SAP Genç Profesyoneller Programı, 2 aylık ücretsiz eğitim, SAP sertifikası ve istihdam imkanı sunarak, dijital ekonomideki yetenek ihtiyacını karşılamaya ve gençlerin kariyer gelişimlerine destek olmaya devam ediyor. IC Holding ile yapılan iş birliği, programın geleceği için umut vadediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir