USD34,11
EURO38,09
JPY0,237000
RUB0,368600
GBP45,40
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.865,52
BTC63.232,90
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 2018’de Kripto Piyasasının Dip Noktasını Doğru Tahmin Eden Analist: Ethereum (ETH) İçin Yeni Tahminler

2018’de Kripto Piyasasının Dip Noktasını Doğru Tahmin Eden Analist: Ethereum (ETH) İçin Yeni Tahminler

2018'de Kripto Piyasasının Dip Noktasını Doğru Tahmin Eden Analist: Ethereum (ETH) İçin Yeni Tahminler
2018'de Kripto Piyasasının Dip Noktasını Doğru Tahmin Eden Analist: Ethereum (ETH) İçin Yeni Tahminler
service

2018’deki kripto piyasası çöküşünü doğru tahmin eden bir analist, Ethereum (ETH) için yeni tahminlerde bulundu. Analist Bluntz, ETH fiyatının Ağustos ayında son 6 ayın dibini gördüğünü ve bundan sonraki süreçte yeni ATH seviyesine ulaşabileceğini söylüyor. Bu tahmin, altcoinler için genel çerçevede beklenen yükselişle de örtüşüyor.

Dibi Bilen Analistin Tahmin

2018 yılında Bitcoin (BTC)’nin dibine doğru gidişini 6 ay önceden doğru tahmin eden kripto para analisti Bluntz, şimdi de Ethereum (ETH) hakkında önemli yorumlar yapıyor. Bluntz, ETH fiyatının Ağustos ayında son 6 ayın dibini görmesi nedeniyle gerçek dibe ulaşıldığını düşünüyor. Bu da ETH için bundan sonraki süreçte, geride bıraktığımız kadar kötü günler yaşanmayabileceğine işaret ediyor. Bu tahmin, altcoinler için genel çerçevede beklenen yükselişle de uyumlu. Uzmanların çoğunluğu durgun bir Eylül ayı ve ardından hareketlenen piyasaların olacağını öngörüyor.

2018'de Kripto Piyasasının Dip Noktasını Doğru Tahmin Eden Analist: Ethereum (ETH) İçin Yeni Tahminler

ETH Fiyat Tahmini

Bluntz, ilk olarak 2.850 dolar seviyesinin ETH için güçlü bir destek seviyesi haline gelmesini bekliyor. Üç günlük grafikte yükseliş sapması gördüğünü belirten Bluntz, Elliot dalga teorisinden de faydalanarak ETH’nin dört saatlik zaman diliminde beş dalgalı bir model izlediğini ve üç dalgalı harekette düzeltmenin tamamlandığını düşünüyor.

ETH Fiyat Tahmini

Bluntz, ETH için önümüzdeki haftalarda 3.400 dolar civarında bir hedef seviye belirliyor. Ancak ETH, yazı hazırlandığı sırada 2.500 dolar destek seviyesini korumak için mücadele ediyor. Bluntz’ın dikkat çektiği bir diğer altcoin ise Solana (SOL). ETH karşısında SOL’un zayıflayacağını düşünen Bluntz’ın görüşü, ETF hikayesinin erken bitmesiyle daha da mantıklı görünüyor.

Bitcoin (BTC) ise yazı hazırlandığı sırada 58.000 dolar altına birçok iğne attıktan sonra şimdi 59.000 dolar seviyesini geri almaya çalışıyor. Hafta sonuna giriyoruz ve aylık kapanışa saatler kaldı. Hacimsiz bir şekilde devam eden 2 günlük zayıflık, kripto piyasasında sürpriz olmayacaktır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir