USD34,11
EURO38,12
JPY0,237800
RUB0,369500
GBP45,52
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.873,91
BTC62.863,60
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Juzdan, Türkiye’de İlk Kez Tüm Banka Kartlarıyla QR Ödeme İmkanı Sunuyor!

Juzdan, Türkiye’de İlk Kez Tüm Banka Kartlarıyla QR Ödeme İmkanı Sunuyor!

Juzdan, Türkiye'de İlk Kez Tüm Banka Kartlarıyla QR Ödeme İmkanı Sunuyor!
Juzdan, Türkiye'de İlk Kez Tüm Banka Kartlarıyla QR Ödeme İmkanı Sunuyor!
service

Akbank’ın dijital ödeme platformu Juzdan, Türkiye’deki bankacılık uygulamaları arasında bir ilke imza atarak, kullanıcılarına farklı banka ve kredi kartlarıyla QR kod ile ödeme yapma imkânı sunuyor. Bu yenilik, Juzdan’ı Türkiye’de tek bir uygulamadan farklı banka kartlarıyla fiziki mağazalarda QR kod ile ödeme yapma imkânı sunan ilk ve tek banka dijital cüzdanı haline getiriyor.

Juzdan: Tüm Banka Kartlarıyla QR Ödeme

Juzdan kullanıcıları, artık Akbank müşterisi olmasalar da, farklı banka ve kredi kartlarıyla Juzdan üzerinden QR kod ile fiziki mağazalarda ödeme yapabiliyor. Bu özellik, kullanıcıların uygulamaya ekledikleri tüm banka veya kredi kartlarıyla anında ve kolay bir ödeme deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Juzdan, Türkiye'de İlk Kez Tüm Banka Kartlarıyla QR Ödeme İmkanı Sunuyor!

Sektöre Yeni Bir Soluk

Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, Juzdan’ın sektörde yeni bir ilke imza attığını belirterek, ‘Müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve onlara değer katmak amacıyla tasarladığımız Juzdan, ödeme sistemlerinde yeni standartlar belirlemeye devam edecek.’ dedi.

Kullanıcı Dostu Özellikler

Juzdan kullanıcıları, artık cüzdan taşımalarına gerek kalmadan, Juzdan’a tanımlı diledikleri banka veya kredi kartıyla tek tuşla ve güvenli bir şekilde ödeme yapabilecek. Ayrıca, farklı kampanya dönemlerinde ödüller de kazanabilecekler.

Juzdan, Türkiye’deki tüm banka ve kredi kartı kullanıcılarına açık ödeme platformu olarak, dijital bankacılık alanında önemli bir adım atmış bulunuyor. Bu yenilik, kullanıcıların ödeme deneyimini daha pratik ve güvenli hale getirirken, sektörde de yeni standartlar belirliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir