USD34,11
EURO38,11
JPY0,237900
RUB0,368300
GBP45,39
EURO/USD1,12
BIST9.930,09
GR. ALTIN2.864,08
BTC62.731,75
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Mastercard EEMEA’da 500’den Fazla Müşteriye Hizmet Verecek Yeni Lider: Selin Bahadırlı Çağlan

Mastercard EEMEA’da 500’den Fazla Müşteriye Hizmet Verecek Yeni Lider: Selin Bahadırlı Çağlan

Mastercard EEMEA'da 500'den Fazla Müşteriye Hizmet Verecek Yeni Lider: Selin Bahadırlı Çağlan
Mastercard EEMEA'da 500'den Fazla Müşteriye Hizmet Verecek Yeni Lider: Selin Bahadırlı Çağlan
service

Mastercard, Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EEMEA) bölgesindeki Katma Değerli Hizmetler (Services) ekibinin liderliğini Selin Bahadırlı Çağlan’a emanet etti. Bu yeni atamayla, Mastercard, hizmetler alanındaki büyüme, çeşitlenme ve farklılaşma stratejisini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Mastercard’ın Hizmetlerdeki Odak Noktası

Mastercard son yıllarda, şirketin en önemli büyüme ve farklılaşma alanı olan data, danışmanlık, platform ve siber güvenlik hizmetlerini bir araya getirerek inovasyon gündemini destekleyen ve yapay zeka (AI) alanında çarpan etkisi yaratan hizmetlerini artırmayı hedefliyor.

Mastercard EEMEA'da 500'den Fazla Müşteriye Hizmet Verecek Yeni Lider: Selin Bahadırlı Çağlan

Selin Bahadırlı Çağlan’ın Yeni Rolü

Yeni yapılanma kapsamında, Mastercard’ın EEMEA bölgesindeki Katma Değerli Hizmetler (Services) ekibinin liderliği Selin Bahadırlı Çağlan’a verildi. Bu atama, Mastercard’ın bölgedeki varlığını güçlendirme ve müşterilerine daha yenilikçi çözümler sunma hedefinin bir parçası.

Geniş Kapsamlı Satış ve Bölgesel Liderlik Deneyimi

Selin Bahadırlı Çağlan, 13 yıldır Mastercard bünyesinde çeşitli üst düzey pozisyonlarda görev aldı. En son EEMEA bölgesinde Mastercard Veri ve Hizmetler İş Geliştirme Başkanı olarak görev yapan Bahadırlı, 50 kişilik bir ekibi yönetti ve 81 pazarda 500’den fazla müşteriye danışmanlık, pazarlama, veri ve platform hizmetleri sunarak bölgesel P&L sorumluluğunu üstlendi.

Yönetim Danışmanlığı ve Strateji Deneyimi

Kariyerinin başlarında A.T. Kearney’de yönetim danışmanlığı ve strateji deneyimi kazandı. Ayrıca, Sabancı Holding’de Kurumsal Strateji ve Planlama Direktörü olarak görev yaptı. Eğitimini Goizueta Business School, Emory Üniversitesi’nde MBA yaparak tamamladı ve Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden onur derecesiyle mezun oldu.

Mastercard’ın EEMEA bölgesindeki Katma Değerli Hizmetler (Services) ekibinin liderliğine Selin Bahadırlı Çağlan’ın atanması, şirketin hizmetler alanında büyüme, çeşitlenme ve farklılaşma stratejisini desteklemeyi amaçlıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir