USD34,10
EURO38,13
JPY0,239100
RUB0,367500
GBP45,48
EURO/USD1,12
BIST9.996,34
GR. ALTIN2.859,59
BTC63.539,76
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. TIA Altcoin: %23 Düşüş Sonrası Toparlanma Mümkün mü?

TIA Altcoin: %23 Düşüş Sonrası Toparlanma Mümkün mü?

TIA Altcoin: Düşüş Sonrası Toparlanma Mümkün mü?
TIA Altcoin: %23 Düşüş Sonrası Toparlanma Mümkün mü?
service

Kripto para piyasası Ağustos ayını olumsuz bir şekilde bitirmeye yaklaşırken, altcoin sektörü de bu dönemde ciddi zararlar yaşadı. Özellikle TIA gibi altcoin’ler son haftalarda piyasa düzeltmeleri nedeniyle büyük kayıplar yaşadı. Kripto para birimi TIA geçen hafta %23 oranında bir düşüş yaşadı ve yaşanan gerileme piyasadaki en büyük kayıplardan biri olarak dikkat çekti.

Celestia On-Chain Büyümesini Sürdürdü

Yaşanan kayıplara rağmen Ağustos ayında Celestia’nın on-chain büyümesi kayda değer bir ivme kazandı. Gelişmelerin uzun vadede TIA’nın değerine nasıl etki edeceği ise yatırımcıların gündeminde. Celestia‘nın yer aldığı Modüler ekosistem üzerine yapılan incelemelerde platformun sektörde önemli adımlar attığı ve piyasa payını büyük ölçüde artırdığı gözlemleniyor.TIA Altcoin: Düşüş Sonrası Toparlanma Mümkün mü?

Mayıs Ayından Bu Yana Büyüme Devam Ediyor

Mayıs ayından bu yana Celestia Ethereum’un veri erişilebilirliği konusundaki liderliğini zorlayarak, piyasadaki payını artırmaya devam etti. Ancak TIA‘nın uzun vadede Ethereum’u geçip geçemeyeceği yatırımcı güvenine bağlı olacak gibi görünüyor. Şu anda TIA’nın fiyatı 4,5 dolar seviyesinde işlem görmekte.TIA Altcoin: Düşüş Sonrası Toparlanma Mümkün mü?

Kripto para piyasasında yaşanan son düşüşler ve TIA’nın zayıf performansına rağmen Celestia’nın on-chain gelişmeleri uzun vadede TIA için potansiyel bir toparlanma sağlayabilir. Ancak piyasa koşulları ve yatırımcı güveni bu toparlanmanın zamanlamasını belirleyecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir