USD34,09
EURO38,07
JPY0,239900
RUB0,370000
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.835,45
BTC62.832,53
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Novartis Türkiye’ye 17 Yıllık Deneyimli İletişim Uzmanı Katıldı

Novartis Türkiye’ye 17 Yıllık Deneyimli İletişim Uzmanı Katıldı

Novartis Türkiye'ye 17 Yıllık Deneyimli İletişim Uzmanı Katıldı
Novartis Türkiye'ye 17 Yıllık Deneyimli İletişim Uzmanı Katıldı
service

Novartis Türkiye, 17 yıllık deneyime sahip Merve Tekin’i Ülke İletişim ve Hasta İlişkileri Direktörü olarak atadı. Tekin, ilaç sektöründe edindiği deneyim ve uzmanlığıyla Novartis’in Türkiye’deki iletişim faaliyetlerini yönlendirecek.

İlaç Sektöründe Uzun Yıllara Dayanan Deneyim

Merve Tekin, ilaç sektöründe 17 yıldır faaliyet gösteriyor ve bu süre boyunca sağlık iletişimi, hasta ilişkileri, paydaş ve kamu ilişkileri alanlarında deneyim kazandı. Tekin, kariyeri boyunca Johnson & Johnson ve Astellas Pharma gibi sektör devlerinde önemli görevler üstlendi.

Novartis Türkiye'ye 17 Yıllık Deneyimli İletişim Uzmanı Katıldı

Novartis Türkiye’de Yeni Rol

Tekin, Novartis’in Türkiye’deki iletişim stratejilerinin oluşturulmasına ve hayata geçirilmesine liderlik edecek. Novartis’in iletişim faaliyetlerinin yürütülmesinden sorumlu olacak ve şirketin marka kimliğini güçlendirecek çalışmalara öncülük edecek.

Novartis Türkiye'ye 17 Yıllık Deneyimli İletişim Uzmanı Katıldı

Merve Tekin’in Kariyeri

Tekin, İstanbul Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun oldu ve kariyerine 2007 yılında Johnson & Johnson’da başladı. Johnson & Johnson ve Astellas Pharma’da çeşitli iletişim ve halkla ilişkiler kampanyalarına liderlik etti. Tekin, 2022 yılında Astellas Pharma’da Kurumsal İletişim ve Hasta İlişkileri Direktörü olarak çalışmaya başladı. Görev yaptığı şirketlerde kurumsal iletişim, tedavi alanı ve hasta ilişkileri stratejilerinin geliştirilmesine liderlik etti.

Novartis Türkiye’ye Katkı

Merve Tekin, Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği’nin Kurumsal İletişim ve Hasta İnisiyatifleri komitelerinde de görev aldı. Tekin’in deneyimi ve uzmanlığı, Novartis Türkiye’nin iletişim ve hasta ilişkileri alanında önemli bir katkı sağlayacak.

Novartis Türkiye, Merve Tekin’in deneyim ve uzmanlığıyla iletişim ve hasta ilişkileri alanında önemli adımlar atacağına inanıyor. Tekin’in liderliğinde, Novartis Türkiye’nin iletişim faaliyetleri daha da güçlenecek ve şirketin marka imajı daha da gelişecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir