USD34,09
EURO38,07
JPY0,239900
RUB0,370000
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.835,45
BTC62.832,53
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Duja Hotels: Türkiye’de Kadın İstihdamına Öncülük Eden Tek Turizm Markası!

Duja Hotels: Türkiye’de Kadın İstihdamına Öncülük Eden Tek Turizm Markası!

Duja Hotels: Türkiye'de Kadın İstihdamına Öncülük Eden Tek Turizm Markası!
Duja Hotels: Türkiye'de Kadın İstihdamına Öncülük Eden Tek Turizm Markası!
service

Duja Hotels, Türkiye Yüzyılı’nın Kadınları İstihdam projesinde Muğla bölgesinde ödül alan tek turizm markası olarak öne çıktı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın katılımıyla gerçekleşen törende, Duja Hotels’in kadın istihdamına yönelik çalışmaları takdir edildi.

Muğla’da Kadın İstihdamına Önem Veren Sektörler Ödüllendirildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Muğla Valiliği, SGK İl Müdürlüğü ve İŞKUR işbirliğinde düzenlenen ‘Kadın İstihdami Sistemi İş-Pozitif’ tanıtım programında, Muğla’da faaliyet gösteren 4 farklı sektörden kadın istihdamına katkı sağlayan şirketler ödüllendirildi. Duja Hotels, turizm sektöründe ödül alan tek şirket olma başarısını gösterdi.

Duja Hotels: Türkiye'de Kadın İstihdamına Öncülük Eden Tek Turizm Markası!

Duja Hotels: Kadın İstihdamına Önem Veren Bir Marka

Duja Hotels İnsan Kaynakları Direktörü Semra Kırbaş, kadın istihdamına yönelik çalışmalarına devam edeceklerini ve bu alanda uzun vadeli planlamalarının olduğunu belirtti. Kırbaş, bakanlık tarafından verilen ödülün kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Muğla: Turizmin Başkenti ve Medeniyetler Beşiği

Bakan Işıkhan, Muğla’nın sadece turizmin başkenti değil, aynı zamanda kültürlerle dolu bir medeniyetler beşiği olduğunu vurguladı. Muğla’nın sahip olduğu potansiyeli tam olarak ortaya çıkarmak için daha fazla çalışma gerektiğini belirten Bakan Işıkhan, il ve ilçelerde yapılacak yatırımlarla Muğla’nın hak ettiği konuma ulaşacağına inandığını söyledi.

Duja Hotels, Türkiye Yüzyılı’nın Kadınları İstihdam projesinde ödül alarak kadın istihdamına verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Şirket, bu alanda yaptığı çalışmaları ve gelecekte de kadın istihdamını destekleme kararlılığını sürdürüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir